#TBT : PIENEN PIENI KUVAHAASTE

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Avaa tietokoneesi kuvatiedostot. Valitse kansioista järjestyksessään viides. Avaa se. Valitse kansion viides kuva ja kerro tarina sen takaa.

IMG_3721

Saadessani tuon haasteen, olin juuri pitkästä aikaa tietokoneella, jota en paljon enää käytä. Sen uumenissa on kuitenkin melkoisen ihania muistoja ja valokuvia, joita en ole hetkeen katsellut. Noudatin ohjetta, avasin viidennen kuvakansion ja sieltä järjestyksessään viidennen kuvan. Kuvasta kurkisteli takaisin rakas kaverini Roope.

Kuva on otettu tammikuussa 2012, samana päivänä, kun olimme juuri aloittamassa muuttourakkaa Matin kanssa. Olin ollut vanhempieni luona yötä ja lähtiessäni aamulla liikenteeseen, Roope hipsi nopeasti omaan pesäänsä köllimään. Vanhus oli jo tuolloin melko väsynyt ja viihtyi hyvin omissa oloissaan. Olisi niin kovin tehnyt mieli jäädä Roopen viereen päikkäreille, mutta innoissani lähdin kohti uutta päivää. Oli ihanaa päästä muuttamaan Matin kanssa unelmien kotiin, josta olimme haaveilleet jo pitkään. Samaisena syksynä Roope nukkui pois.

Nyt haastan jokaisen teistä #tbt-haasteeseen. Avaa kuvakansioistasi viides ja sieltä kuva nro viisi. Kerro tarina sen takaa. Kuka tarttuu haasteeseen?

IN ENGLISH: #TBT-challenge; open the photofolder number five on your computer, pick the fifth picture and post it on your blog. Tell us what’s it about.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.