AAMU PALOINA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänäkin aamuna piti maha tankata täyteen vararavintoa, sillä hyppään työpäivän ja pikaisen lounaan jälkeen iltapäivällä junaan, joka kiidättää minut jälleen kerran Helsinkiin. Energiaa tarvitaankin siis koko pitkän päivän ajaksi, ja minä, joka en todellakaan ole aina ymmärtänyt hyvän aamupalan merkitystä, päätin kutsua teidät näin virtuaalisesti aamupalapöytäämme. Sinne on nimittäin eksynyt herkku jos toinenkin, josta haluan teille kertoa!

Kuten jo mainitsinkin, olen aina ollut todella huono syömään aamupalaa. Kahvikuppi ja jugurtti ovat riittäneet ennen töihin lähtöä ja ei ihmekään, että tuollaisilla eväillä maha alkaa kurnia jo ennen aamukymmentä. Olen nyt noin puolenvuoden ajan aikaistanut heräämistäni sen verran, että ehdin keitellä kotona meille puurot. Puuropussit valmistuvat nopeasti ja aamu alkaa niin paljon paremmin täydellä vatsalla. Puurot voivat kuitenkin pian alkaa tylsistyttää, ja _mainoksen uhrina_ ostinkin testiin kauppareissulla Fazerin Alku-sadonkorjuupuuroa. Parasta puuroa ikinä! Puuroa mainostetaan kuohkeutensa voimalla ja sitä se kyllä onkin, kuohkeuden sijaan arvostan kuitenkin enemmän puuron ainesosia kuten siemeniä ja jyviä ja sen runsaskuituisuutta. Oletteko jo maistaneet? Heitin tänään puuron sekaan mansikoita ja puolukoita ja oli muuten hyvää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puuroihastuksen lisäksi lorautan nykyään suodatinkahvini sekaan toista ihastustani, Alpron Soya Vanilla-juomaa. Soijajuoma on rakenteeltaan melko kermainen, mutta herkullinen vanilja puskee juomasta läpi niin herkullisesti, että kahvikin nousee sen ansiosta aivan uusille ulottuvuuksille. Ällömakeaa sellaisenaan, mutta olen kuullut huhuja, että tämä soveltuisi hyvin myös pirtelöihin. Ainakin Elsa jakaa kanssani tämän addiktion! :D

Sellaisia herkkuja tähän aamuun, aamupala viimeistellään vielä C-vitamiinipommilla; jääkaapista pitää aina löytyä evääksi tuoreita mandariineja tai appelsiineja! Plussapisteitä ropisee muuten myös Rainbown mangoappelsiinikeitolle, johon olen nyt kovin tykästynyt.

Herkullista keskiviikkoa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : What did you ate for breakfast this morning?


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.