PIRKON PALETILTA : IT’S BOWTIME!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERAbanneri1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pirkon paletilta syntyy paljon muutakin kuin kosmetiikka-arvosteluja. Vauhdikkaasti käyntiin startannut uusi postauskategoria on saanut sudit sauhuamaan, ja vesiväripensseleiden vierellä tuleekin vietettyä nykyisin paljon aikaa. Tällä kertaa työnnämme kuitenkin hetkeksi purkit ja purtilot syrjään, ja kurkkaamme helpon tutoriaalin kautta kuinka tyttömäinen Minnie Mouse-look syntyy pinkkiin dipattujen latvojen avulla!

gold_ornate_frame_backround

Kuten opastaulukin sen kertoo, kyseessä on siis kampaus, joka syntyy nopeasti ja vaivatta. Luonnollisestikaan kampauksen tekemiseen ei vaadita pinkkiin dipattuja pidennyksiä, mutta sellaisetkin saa näppärästi aikaiseksi seuraamalla esimerkiksi tätä ohjetta. Latvojen värjääminen voi antaa kulahtaneillekin klipsipidennyksille vähän lisäaikaa ja ennen kaikkea saat värjäämällä upean väriläiskän lookiisi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omat pinkkiin dipatut pidennykseni ovat jääneet melko vähälle käytölle ja jokin aika sitten mietinkin jo josko heittäisin ne suosiolla pois, kun pidennyksille ei enää ole tarvetta. Mutta sitten minulla välähti! Rusettinutturaan nämä hurmaavan tyttömäiset latvat käyvät kuin nenäpäähän, sillä pinkit latvat muodostavat nutturaan juurikin tuon rusetin keskikohdan.

Testasin ideaani käytännössä ja näin söpöä kampausta ei päälaellani ole hetkeen nähty. Mikäli rusettinutturan tekeminen ei pelkästään kuvien perusteella hahmotu, käy kurkkaamassa täältä tekemäni rusettinutturavideo ennen kuin rupeat testailemaan.

Nyt nutturat rusetille ja kohti tiistaipäivää! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
2BANNERI

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Just follow this easy hair-tutorial to create a cute and girly Minnie-Mouse look! Could a hairbun be any more cuter?!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.