SOKERIKUORRUTETTU SUNNUNTAI

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime sunnuntaina leivottiin mukimuffinsseja, pari viikkoa sitten tehtiin chilitonnikalakinkkusuikalepannaria ja tänään tajusin, että kakkupohjan valmistaminen ei ole ollenkaan niin hankala juttu kuin mitä olen luullut. Ehkä ensi kerralla en turvaudukaan valmispohjiin kakkua tehdessäni, vaan kaivan sen sijaan tämän sokerikakun ohjeen esiin..

Teimme siis mamin kanssa sunnuntaikakun, joka käy syötäväksi sellaisenaan tai jätskin kanssa, ohjeella syntyy kuitenkin myös kakku, joka soveltuu aivan mahtavasti kakkupohjaksi. Yllä olevasta ohjeesta poiketen heitimme mukaan vielä kaakaojauhetta, ja voin kertoa, että suklaakakku oli melko herkullista lakritsijäden kanssa.

Ohje on niin simppeli, että jopa Igor osaisi tällä reseptillä kakun vääntää. Tällä kertaa Igor tyytyi tosin vain odottelemaan kiltisti kakun valmistumista lentotyynyn sisuksissa. Silläkin taitaa olla hartiat jumissa.. ;D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Superia sunnuntai-iltaa!

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : It’s our Sunday-cake! Doesn’t it look yummy! It’s so easy to make and it tastes delicious with icecream. Me likey.


Posted in ruoka and tagged by NOORA.