SININEN HETKI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_6120OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_6102

Pari kesää sitten hamstrasin itselleni pää kolmantena jalkana Iittalan Satumetsä-sarjaa, sillä kuulin tuon hurmaavan valloittavan sarjan poistuvan tuotannosta. Satumetsä on niin taianomainen sarja, että en ole raaskinut edes piilottaa sitä keittiön kaappeihin, vaan kipot ja kupit ovat saaneet parhaan paikan keittiömme avohyllyltä.

Eilen rakas kokoelmani koki kuitenkin kolauksen, kun yksi kulhoista särkyi. Juuri tälläisten tilanteiden vuoksi olisi toki ollut järkevää ostaa yksi ”ylimääräinen” kulho, kuppi ja lautanen, jotta kriisin iskiessä astiasarja pysyisi edelleen kahdeksalle hengelle sopivana. Ja vielä enemmän harmitti, kun pari viikkoa sitten jätin kirppikseltä ostamatta Satumetsä-kulhon, kun ajattelin, että enhän minä nyt enempää tarvitse. Eli jos astiakaapissasi majailee tyhjänpanttina Satumetsä-kulho, heitäppä minua sähköpostilla! :D

Mitä tästä opimme, ikinä ei kannata ihastua tuotannosta poistuvaan astiasarjaan. Olenkin pikkuhiljaa kehittänyt itselleni uuden päähänpinttymän Iittalan uutukaisesta, Tanssista. Siinä vasta kauniita astioita!

IMG_6091 OLYMPUS DIGITAL CAMERA ???????????????????????????????

Siniseen hetkeeni kuului Satumetsä-kahvikupin lisäksi myös uusia vaatekaapin aarteita. Olin kuin olinkin melkoinen alehaukka joulun jälkeen, ja kuvissa ylläni on asu, joka kokonaisuudessaan rokotti lompakkoa 10 euron verran. Tuo Lindexin neuletakki (5€!) oli mieletön löytö ja aarre minulle, joka rakastaa sinistä väriä. Bikbokin makkarankuorimekko (?) toimittaa omassa vaatekaapissani lähinnä puseron virkaa, mutta tuo printti ja avoin selkä olivat niin valloittavia, että tiedän sen pääsevän jatkuvaan käyttöön.

Sellaisia sinisiä hetkiä tähän tammikuun viimeiseen maanantaiaamuun. Pitäkää ihana päivä. <3

IMG_6122

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

 IN ENGLISH : Blue is definitely my all-time-favourite-color. I found that cute and fluffy cardigan from Lindex and the girly little dress is from Bikbok- I fell in love with them as soon as I saw them! Especially the floral print on the dress is amazing. What do you think of my Sunday blues?


Posted in muoti and tagged by NOORA.