PÄIVÄN NASSU : VOI MUNA!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 | meikkipohja : testissä BEAUTY BLENDER Meikkisieni (*saatu) LUMENE Longwear Blur Foundation 2 Soft Honey*  LUMENE Beauty Base Under Eye Concealer* |

| silmät : YVES ROCHER Mascara Volume Elixir*  LUMENE Blueberry Liquid Eyeliner 1 Rich Black* |

| huulet : HURRAW!-huulirasva Appelsiini* |

| kynnet : SALLY HANSEN Fuzzy Coat 400 Tight Knit |

Mikä onkaan tämä pinkki linnunmunan muotoinen juttu, joka on vilahdellut yhdessä jos toisessakin blogissa? Työpöydälläni on pitkään nököttänyt tämä läpinäkyvässä purkissa oleva valtavan hypetyksen aikaan saanut meikkisieni eli Beautyblender, tuttavien kesken BB, jota nyt vihdoin olen ehtinyt oikein ajan kanssa testailla.

Ennen käyttöä Beautyblender kastellaan vedessä. Meikkisieni turpoaa ja ylimääräiset vedet puristetaan siitä pois. Sieni kuivataan pyyhekuivaksi ja pehmeän vaahtorakenteen vuoksi sieni on oikeinkin oiva apu nestemäisen meikkivoiteen levittämisessä. Kostuttamisen ideana on se, että meikkivoide jää sienen pinnalle eikä imeydy siihen. Pyöreä muoto ja pehmeä rakenne tekevät meikkivoiteen levittämisestä helppoa ja vältyt ikäviltä levitysjäljiltä kasvoilla. Erilaisten peiteaineiden levittäminen onnistui näppärästi sienen kärjellä (kuulin tosin, että juuri tätä varten on markkinoille lanseerattu myös minimunia?!) ja sekä rakenteensa, kokonsa että muotonsa puolesta Beautyblender peittosi satanolla aiemmin käyttämäni meikkisienet. Myönnän, että olen käyttänyt meikkivoiteen levittämiseen lähes aina sormiani, mutta tasaisempaan ja freshimpään lopputulokseen pääsee kyllä ehdottomasti BB:n avulla. Virheettömän meikkipohjan luominen on siis tämän ergonomisen sienen avulla nyt aiempaa helpompaa. Plussapisteitä sienelle putoaa myös pinkin värin ansiosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikkisieni rokottaa lompakkoosi noin 20 euron loven ja saatavilla on myös sienen puhdistamiseen tarkoitettua palasaippuaa. Pakko myöntää, että tästä saippuasta innostuin vielä hitusen enemmän kuin tuosta sienestä! Puhdistin tämän avulla muitakin suteja ja pensseleitäni ja n. 17 euron palasaippua hoiti hommansa erinomaisesti. Laventelin tuoksuinen saippua poistaa bakteereja ja pitää meikkausvälineesi hygieenisinä.

Kenelle Beautyblenderiä sitten voisi suositella? Hmmm.. Kullakin on oma tyylinsä ja tapansa meikkivoidetta levittää, mutta mikäli kaipaat uutta ja erilaista välinettä tuohon duuniin, voisi BB olla sinulle sopiva juttu. Sitä käyttäessä ei tarvitse stressata levitysjäljistä tai epätasaisuudesta, vaan sieni hoitaa homman tasaisesti ja hyvin. Eroaako se niin paljon muista meikkisienistä, että siitä kannattaa pulittaa noinkin iso summa euroja? Mielipidekysymys, mutta suosittelen testaamaan. Itse otin sienen testimielessä käyttöön, mutta nyt en vaihtaisi sitä mistään hinnasta enää pois!

Psst. Tämän Päivän Nassun yhteydessä haluan vielä kerran huutaa hurraata HURRAW!-huulirasvoille. Kuvissa huulillani on aivan ihanaa appelsiininmakuista Hurraw:ta. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

 IN ENGLISH : I like it a lot. I finally had some time to try out this interesting new product which looks funny and pink. What is it? Well, Beautyblender obviously and guess what, it is as good as you guys have told me. It applys the foundation so smoothly on your face and while buying this egg, don’t forget the soap too. Solid-soap helps you to keep your beautyproducts clean. Me likey.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.