SUOLAISTA PANNARIA SUNNUNTAINÄLKÄÄN

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntai-iltaisin iskee aina nälkä. Siis sellainen kiusaava pikkunälkä, vaikka olisi syönytkin päivän aikana hyvin. Ehkäpä kroppa yrittää kerätä ekstraenergiaa tulevaa arkiviikkoa varten tai sitten pienimuotoinen herkuttelu yksinkertaisesti vain kuuluu sunnuntaipäivään.

Me kävimme heittämässä vähän pidemmän päivälenkin ihanassa talvisäässä ja päätimme reissun jälkeen leipasta maailman herkullisimman pannarin ruuaksi. Olen joskus blogini alkuaikoinakin jakanut tämän herkullisen chilitonnikalakinkkusuikalejuustopannarin ohjeen, mutta koen velvollisuudekseni vinkata tästä myös teille uudemmille lukijoille. Tätä todellakin kannattaa testata.

 – – –

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Sekoita kulhossa yhteen 3 kananmunaa ja 4 dl maitoa. Lisää joukkoon 4 dl vehnäjauhoja ja sekoita. Kaada seokseen vielä 4 dl maitoa ja 25 g sulatettua margariinia. Sekoita. Lisää joukkoon ½ tl suolaa ja mustapippuria. Kaada taikina syvälle uunipellille.

Ripottele taikinan päälle tasaisesti kinkkusuikaleita ja chilitonnikalaa. Chilitonnikala on maultaan melko vahvaa, joten yksi purkki riittänee. Pannariin voi myös laittaa esimerkiksi ananasmurskaa. Lopuksi ripottele tasaisesti pellille juustoraastetta. Paista 25 minuuttia.

Tarjoile salaatin kera. Jäävuorisalaatista, fetasta, kurkusta, tomaateista ja sesaminsiemenistä syntyy raikas salaatti pannarin kaveriksi.

– – –

Juuri sopivaa sunnuntairuokaa. Epulta ja pieniltä sammakoilta sunnuntaiterkkuja! <3

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : This is the recipe for the best Sunday-food ever. The tunahampancake made with love. So good. Yummy.


Posted in ruoka and tagged by NOORA.