PÄIVÄN NASSU : POHJALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| meikkipohja : LUMENE Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer LUMENE Longwear Blur Foundation 2 Soft Honey  LUMENE Beauty Base Under Eye Concealer |

| silmät : YVES ROCHER Mascara Volume Elixir  LUMENE Blueberry Liquid Eyeliner 1 Rich Black |

| huulet : MAYBELLINE Baby Lips Dr. Rescue (väritön) |

* tuotteet blogin kautta saatuja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppuna kaavin viimeiset pisarat Lancomen Teint Miracle-meikkivoiteen pohjalta. Ihastuin noin puoli vuotta sitten tuohon huippuhyvään meikkivoiteeseen niin kovin, että luulin löytäneeni ”sen oikean”. Takaraivossa tykyttävä järjenääni takoi päähäni kuitenkin järkeä ja tein periaatepäätöksen, että en upota rahaa meikkivoiteeseen useiden kymppien verran, ennen kuin olen käynyt läpi edullisempia vaihtoehtoja.

Kun sen oikean meikkivoiteen löytää, sitä harvemmin tulee enää edes testailtua muita voiteita, vaan hyväksihavaitun tuotteen hankkii itselleen kerta toisensa jälkeen. Ennen kuin suuntasin ostoksille, otin kuitenkin Lumenelta jo jokin aika sitten saamani meikkivoiteen testiin. Luin juuri viime viikolla tästä tuotteesta ylistäviä arvosteluita niin Kiran kuin Xeniankin blogeista ja päätin testata kuinka tuote sopisi itselleni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Levitin meikkivoiteen alle aluksi Lumenen meikinpohjustusvoidetta, joka neutralisoi kiiltoa ja häivyttää ihohuokosia. Tätäkin tuotetta testasin nyt ensimmäistä kertaa. Ihosta tuli ihanan mattapintainen ja meikkivoidekin pysyi erinomaisesti paikoillaan koko päivän ajan. Liekö tämä voide siihenkin osasyynä? Mutta entäpä tuo 15,90 euron arvoinen meikkivoide sitten? IHANA. Ei puhettakaan siitä, että kiikuttaisin enää Lancomea kassalle, kun samalla hinnalla saa kolme Lumenen meikkivoidetta! Meikkivoide levittyi tasaisesti, ihooni sopiva sävy, Soft Honey, löytyi helposti ja lopputulos oli luonnollisen peittävä.

Tummat silmänaluset häivyttelin lopuksi vielä piiloon ja testiin pääsi myös melkoinen voluumimaskara Yves Rocherilta. Kun meikin pitää näin neutraalina, sitä välillä kaipaa vähän enemmän tuuheutta ripsiin ja tämä maskara vakuutti minut lopputuloksellaan. Todella rohtuneille huulilleni sipaisin vain kevyesti hoitavaa huulirasvaa.

Uusi luottomeikkivoide on nyt löytynyt! Ja uskokaa pois, tämä meikkivoide ansaitsee kaiken sen blogihypetyksen, johon netissä olette törmänneet. Kokeilkaa vaikka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA924111_1389518771351225_614734620_n

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Good morning guys! I found ”the One”! After using Lancome’s Teint Miracle-foundation, it was time to find a new (and cheaper) foundation for daily use. After hearing so much about Lumene’s Longwear Blur Foundation, I decided to try it. And. It. Is. AMAZING. The foundation is easy to apply, it lasts long and it looks natural. Have you heard about it already?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.