#1 NOORA, C&C JA 2014

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Ajanjuoksua on jotenkin äärettömän vaikea käsittää. Uskomatonta, että jälleen on aika alkaa kirjoittaa katsausta menneeseen vuoteen. Tämä vuosi oli edeltäjäänsä onnellisempi. Elämä alkoi voittaa, koin paljon uutta ja pikkuhiljaa jo alkoi hymyilyttääkin. Blogi piti minut (ihanan) kiireisenä ja te pysyitte uskollisesti matkassa mukana. On aika hypätä aikakoneen kyytiin ja käydä yhdessä läpi vuosi 2014, kuukausi kuukaudelta.

Vuoden 2013 vuosikatsaukset löydät täältä (tammikuu-kesäkuu) ja täältä (heinäkuu-joulukuu).

TAMMIKUU

DSC02542

Tammikuun alku kului jetlagia potien. Palasimme juuri uudeksi vuodeksi takaisin kotiin New Yorkista, enkä päässyt oikein millään arkirutiineihini kiinni, onneksi sainkin vielä talvilomailla hetken. Lähipiirin koiralaumamme kasvoi peräti kahdella uudella pikkutyypillä, kun Unto & Luna astuivat mukaan kuvioihin. Harmaita hiuksia tälle Muumimuki-fanaatikolle sen sijaan tuotti legendaarisen rillimukin metsästys, mutta maailman kultaisimman lukijani kautta sain kuin sainkin tuon aarteen kokoelmiini. Meille muutti uusia kämppiksiä, kun hankin työhuoneeseeni rapulan (eli rapuakvaarion), sain kuulla pääseväni Lontoon muotiviikoille ja Matti käväisi Barcelonassa. Näin jälkikäteen ajatellen uusi vuosi käynnistyi melkoisen vauhdikkaasti ja postauksia sateli niin New Yorkin ostoksista kuin asukuvistakin.

Tammikuun tärppi : ARABIA PILASI LAUANTAI-ILTANI

HELMIKUU

???????????????????????????????

Helmikuu oli etenkin blogin kannalta unohtumatonta aikaa. Fiilistelimme Iinan kanssa blogeissamme erilaisten postausten muodossa Lontooseen lähtöä, mutta ehdin kuitenkin laittaa myös kotia kevätkuntoon. Yksi jäätävimmistä blogikampanjoista toteutettiin Korkeasaaressa, kun pääsimme Kaisan kanssa veistämään jäätä ja silittelemään käärmeitä ja eksyipä eräs elefantti laukkukaappiinikin. Helmikuun puolessä välissä oli aika kääntää koneen nokka kohti Lontoota. Tuo oli yksi huikemmista reissuista ikinä, sillä muotiviikoille pääseminen on pitkään ollut suuri unelmani. Olin myös varsin tyytyväinen Matin nimpparileipiin, jotka eivät olleet ollenkaan pöllömpiä.

Helmikuun tärppi : JÄÄTÄVÄÄ TAIDETTA KORKEASAARESSA

MAALISKUU

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maaliskuu käynnistyi yhtä vauhdikkaasti kuin mitä helmikuu loppui, sillä suuntasimme Re:fa-tyttöjen kanssa yhdessä Lappiin! Pääsimme niin huskysafarille kuin yöpymään jääsviittiinkin, ja matka talven ihmemaahan oli kaikin puolin unohtumaton. Meillä kotona sen sijaan rempattiin vesivahingon takia makkaria kuntoon, mutta stressaamisen sijaan keskityin juhlimaan muun muassa pikkusiskoni kihlajaisia, Cheekin keikkaa ja pääsin myös hemmoteltavaksi ensimmäisen kerran ikinä kasvohoitoon. Myös Pirkko oli onnensa kukkuloilla, kun hänet nimettiin ehdolle Indiedays Blog Awardseissa Blogiuudistaja-kategoriaan.

Maaliskuun tärppi : VALOLLA MAALATEN – UUSI OIVALTAVA OLYMPUS

HUHTIKUU

P4220557-800x600

Huhtikuussa ilmassa alkoi jo tuoksua kevät. Lisääntyvä valo nosti postausten määrää ja allekirjoittanut kuvasi innokkaasti niin luontoa, asuja kuin uusia kevätsuosikkejakin. Huhtikuu aloitettiin superjännittävillä uutisilla Pirkon tehdessä vierailun naapuriblogitontin puolelle ja mahtuipa kuukauteen niin muutama visiitti Helsinkiin kuin postaus toisensa jälkeen kevätfiilistelyäkin.

Huhtikuun tärppi : SUURI SUKLAAMUNA-TASTING

TOUKOKUU

???????????????????????????????

Se on kevät nyt! Toukokuu starttasi vauhdikkaasti vapun voimin käyntiin ja koko kuukausi olikin yhtä ilotulitusta. Reissasin Helsingissä, kävin Designtorilla ja jälleen oli myös Tampereen Muotikirppiksen aika. Kävin koiranäyttelyssä, shoppailin kanssanne Vero Modassa, juhlimme äitienpäivää, sain taas pitkän tukan päähäni ja tapasin idolini Annen ja Ellun. Kuukausi huipentui siihen, että huomasin siskoni olevan noita..

Toukokuun tärppi : SISKONI ON NOITA – LOOKING LIKE LUNA LOVEGOOD

KESÄKUU

???????????????????????????????

Kesäkuukin alkoi valmistuneita juhlien. Pääsin tutustumaan paremmin myös tamperelaisiin bloggaajiin, kun Maj järjesti meille herkullisen suklaatastingin. Otin osaa myös Re:fan ja Changen bikinikamppikseen julkaisemalla blogissa elämäni ensimmäisiä biksukuvia ja kesäkuussa kärvistelin myös sitkeän kesäflunssan kourissa. Jalkapalloskabat pitivät Matin tv:n ääressä ja minä hain blogissa vertaistukea muilta futisleskiltä. Kurvailin kohti kesää upouudella oranssilla Jopollani, rakastuin kiinalaiseen ruokaan ja juhlin iskän synttäreitä muun muassa opettelemalla melomaan kanootilla.

Kesäkuun tärppi : BIKINIT KUNNOSSA

Huh. Melkoinen puolivuotinen. Vedetään hetki henkeä, ja jatketaan loppuvuoden parissa myöhemmin. <3

IN ENGLISH : My year, 2013, from January to May. To be continued.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.