KULTAISEN PUKIN COMEBACK

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatteko, kun viime jouluna Pukki osasi navigoida luokseni New Yorkiin ja sain lahjaksi hurmaavan herkät kullanväriset Michael Korsin rannekorut? Tuo samainen Joulupukki taisi olla liikenteessä myös tänä vuonna, kun maaseudun joulusta kotiin palannut Matti yllättikin minut vielä toisellakin lahjalla (sen ensimmäisenkin lahjan näette asukuvissa kyllä pian.. ;) ja sain aivan mielettömän kultaisen lahjan. Kirjaimellisesti kultaisen siis.

Kiiltävästä tekonahasta tehdyt Michael Korsin Colby-tennarit ovat aivan ihanat! Ne istuvat jalkaan täydellisesti ja niiden ainoa huono puoli onkin se, että ne täytyy vielä hetkeksi piilottaa kenkäkaappiin talviunille ennen kuin ne voi ottaa käyttöön. Veikkaisin, että kesällä ruskettuneiden säärien kaverina nämä kullervot näyttävät ihanilta!

One happy girl here! ;) Onnistuiko Pukki yllättämään teidät iloisesti tänä vuonna?

Ps. -22 astetta. Ulkona siis. Olipa muuten oiva ajoitus julkaista kesäkenkäpostaus.

10852555_1527335577529425_1964419317_n

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Oh thank you Santa! One happy blogger here! I have a feeling that these shoes are going to be the shoes of the summer 2015. Can’t wait.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.