UNELMIEN LEIKKIPUISTOSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun istahdin viime keskiviikkona lentokoneeseen suuntanani Wien, en oikein tiennyt mitä matkalta odottaa. Kaulassa roikkui Olympuksen PEN E-PL7, kamera, jolla tultaisiin tuon päivän aikana ikuistamaan lukuisia kuvia ja matkaan lähdimme Olympuksen kutsumina. Wienissä meitä odottaisi Olympus Playground, jokaisen valokuvaajan unelmien leikkipuisto.

Iltaohjelmaamme kuului juurikin Playgroundille suuntaaminen. Kansainvälinen joukkomme oli jaettu eri ryhmiin ja kamerat mukanamme lähdimmekin kohti Wienin joulutoreja. Saimme tehtäväksemme kuvata erilaisia asioita ohjeiden mukaisesti E-PL7:n eri ominaisuuksia hyödyntäen. Tallensimme muistikortille niin selfieitä kuin jouluvalojakin ja illan lopuksi parhaat kuvat palkittiin illallisen yhteydessä Playgroundilla. Olin tehtäväryhmämme ainoa suomalainen, ja olikin hauska päästä tutustumaan bloggaajiin, jotka olivat saapuneet paikalle sieltä täältä Euroopasta. Mukanamme joulutorilla matkasi myös valokuvauksen ammattilainen, joka opasti meitä valokuvauksen saloihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Playground sen sijaan olikin melkoinen kokemus. Rakennus oli täynnä erilaisia installaatioita ja rakennelmia, jotka mahdollistivat huikeita erilaisia tilanteita ottaa ainutlaatuisia kuvia. Joko näit esimerkiksi nämä Veerasta ottamani asukuvat? Paikka oli aivan uskomaton ja tarjosi mielettömiä kuvausmahdollisuuksia! Kunkin taiteilijan tekemän installaation kohdalta löytyivät myös ohjeet siihen, kuinka Olympuksen eri ominaisuuksia kyseisen taideteoksen kuvaamisessa voisi hyödyntää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suuren suuri kiitos Olympukselle ja matkaseurueellemme tästä inspiroivasta matkasta valokuvaamisen maailmaan. Reissun jälkeen olen yhä suuremmalla mielenkiinnolla käynyt läpi Olympukseni toimintoja. Käyttäkää aikaa oman kameranne ominaisuuksiin tutustumiseen, lupaan, että se kannattaa!

Asukuvat : Veera

10844268_323034847898662_1922646496_n

IN ENGLISH : Two days in Vienna and I learned SO much. Olympus invited me and other bloggers from Finland to Vienna, to visit their new Playground. The Playground was amazing. Look at all those artworks and different installations. We got a chance to take part in Olympus’ Workshop and we had so much fun. What do you think of this kind of playground?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.