PÄIVÄN NASSU : KISS KISS!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC05076OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 | huulet : LUMENE Raspberry Miracle Lipstick 09 Kesän odotus |

| silmät : ORIFLAME Very Me Soft N’ Glam Soft Brown LUMENE Blueberry Wild Curl Black |

* tuotteet blogin kautta saatuja

Olen täällä bloginkin puolella kerran jos  toisenkin vannonut ja luvannut, että nyt minä alan käyttää huulipunaa. Toisinaan huulipuna jopa eksyy laukkuun asti, mutta harvemmin sitä sieltä tulee kuitenkaan sutaistua huulille. Koen huulipunan käytön jotenkin kovin kovin hankalaksi. En muista lisäillä sitä tarpeeksi usein, sävyn valitseminen on vaikeaa, rohtuneet huuleni keräävät huulipunan usein ällöttäville klönteille ja sitten, kaikki tietävät sen fiiliksen, kun vilkaiset itseäsi vessan peilistä ja toteat, että olet todennäköisesti koko päivän ajan hymyillyt ventovieraille huulipunatahra etuhampaassasi.

Mutta totuus on se, että huulipuna tekee ihmeitä. Se tuo kasvoille väriä, se korostaa pienehköjä huuliani ja se on väriläiskä niin harmaaseen arkeen kuin harmaisiin asuihinkin.

DSC05092 OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC05106

Maailman simppelein meikki syntyykin useimmiten sillä, että kevyttä silmämeikkiä korostamaan lisätään huulille punaa. Lempparisävyni on tällä hetkellä Lumenen 09, Kesän Odotus, jonka oranssinen vivahdus miellyttää omaa silmää. Huulipuna pysyy huulilla pitkään ja ainakin omalla kohdallani se pitää huulet hyvässä kunnossa. Silmämeikkiin sen sijaan käytin aikaa noin minuutin, kun Oriflamen paletista löytynyt vaalea sävy toi silmiin kevyttä säihkettä ja Lumenen Wild Curl-maskara ripsiin pituutta. Alettuani käyttää tätä ripsaria, olen kerran jos toisenkin saanut vakuutella kavereitani, että ehei, en ole ottanut ripsiin lisämittaa.. Tykkään. *peukku*

Löytyykö teidän laukuistanne, tai peräti huuliltanne usein huulipunaa? ;)

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Good morning guys! I have promised time after time that I’m going to start to use lipstick more often, but time after time I forget my promise. For some reason, using lipstick isn’t my thing. BUT, with light eye-makeup it looks so bright and cute, that again, I made a promise: during the year 2015 I’ll do my best to not only put the lipstick in my bag, but also use it. We’ll see how it goes.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.