KUN HARMAAVARPUNEN LENNÄHTI WIENIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noniiiin, hola babesit, täällä ollaan taas! Meillä oli ihana reissu. Reissu, joka vei hetkeksi pois arjesta, reissu, joka piristi mieltä ja reissu, jolla oppi valtavasti uutta. Kerron vielä myöhemmin mitä kaikkea Wienissä teimmekään, mutta halusin perjantain kunniaksi jakaa lemppariasukuvani reissun ajalta. Oli niin ihanaa ojentaa kamera Veeran osaaviin hyppysiin ja tuloksena oli ihan superit asukuvat hotellimme portailla kuvattuna.

Olin torstaina liikenteessä melko simppelissä asukokonaisuudessa. Tämä harmaavarpusen asu kävi kuitenkin ihanasti yhteen valtavan portaikon kanssa, ja mustan, harmaan sekä valkoisen yhdistelmä onnistuu miltei poikkeuksetta aina takuuvarmasti. Olo oli kodikas ja Corvarin nahkakengät osoittautuivat myös erinomaisiksi reissukengiksi. Wienin vinhat tuulet sen sijaan olivat napata hiukset matkaansa. Joukosta olikin vaikea löytää kuvia, joissa en olisi pitänyt hiuksia paikoillaan.

Saako nyt kaivautua peiton alle nukkumaan? Tuntuu siltä, että näin, koin ja tein niin paljon parin päivän aikana, että koko viikonloppu kuluu akkuja ladatessa. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEULETAKKI / CARDIGAN H&M   KAULAHUIVI / SCARF GINA TRICOT  T-PAITA / T-SHIRT H&M  KELLO / WATCH GUESS  FARKUT / JEANS H&M  KENGÄT / SHOES CORVARI SHOES (*saatu blogin kautta, Tuu-li Design)

IN ENGLISH : The Vienna was amazing and most of all, so windy! Yesterday, we took some outfitpics on our hotel’s staircase and I felt so cozy in this boring (?) and simple look. I really really liked it! We spent a few hours in the city centre and my Vienna-look was perfect for shopping and exploring. But now, can I go to bed? I feel so so so so sleepy. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat / Pics : Veera, Tyyliä metsästämässä


Posted in muoti and tagged , by NOORA.