KUN WIEN VALLOITTI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvää huomenta hurmaava Wien!

Matkani kohti Wieniä alkoi Tampereen linja-autoasemalta kello kolme keskiviikkoaamuna, ja pitkän matkustamisen täyteisen päivän jälkeen, oli ihanaa painaa päänsä hotellin pehmoisille tyynyille kahdenkymmenenkahden valvotun tunnin jälkeen. Olemme ihastuttavan bloggaajaporukan kanssa Wienissä Olympuksen kutsumina ja eilinen ohjelmamme koostui pitkälti valokuvaamisesta ja kansainväliseen porukkaan tutustumisesta. Kotiin suunnataan jo tänään illalla, mutta onneksi edessä on koko päivä aikaa tutustua tähän hurmaavaan kaupunkiin. Ainakin joulutori oli melkoinen elämys jouluvaloineen!

Toivotan kaikille ihanaa torstaipäivää ja hei, nyt jos koskaan kannattaa kommenttiboksin puolelle jakaa omia Wien-kokemuksiaan!

IN ENGLISH: Vienna, you are a very charming city! I arrived here yesterday with the girls and Wednesday was a great and loooong day. Today it’s time to get to know the city. <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.