NÄITTEKÖ SEN?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näittekö tekin sen vai kuvittelinko vain omiani!? Eilen paistoi aurinko. Juuri sopivasti noin kolme minuuttia sillä hetkellä, kun olimme suuntaamassa Kirkkopuiston läpi Tampereen Työväen teatteriin ja pysähdyimme ottamaan asukuvia. Simsalabim ja siellä se vaan yhtäkkiä möllötti.

Tänään luvassa olisi tärkeä kuvausprojekti ja ulkona kuvailua, joten sormet ristiin, että Arska ehtii tänäänkin käväisemään paikalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirkon portaita koristavat ruusujen terälehdet kertoivat onnellista tarinaansa, ja tuossa kauniissa ympäristössä oli oiva paikka kuvailla teatteriasuni. Olen rakastunut päätä pahkaa tuohon H&M:n 15 euron mekkohankintaani ja toivon niin kovin, että samaista mekkoa tulisi myyntiin myös yksivärisenäkin. Tuossa mekossa olo on niin tyttömäinen! Ylleni heitin Bikbokin ikilempparitakkini ja kaulaan kietaisin perjantaina ostamani ihanan lämpöisen kaulahuivin. Tämä syksyn ja talven epämääräinen välimuoto tuottaa toisinaan pukeutumisen suhteen päänvaivaa, mutta tässä asussa viihdyin ja tarkenin paremmin kuin hyvin.

HUIVI / SCARF  GINA TRICOT  TAKKI / JACKET BIKBOK  MEKKO / DRESS H&M  LEGGINSSIT / LEGGINGS GINA TRICOT  LAUKKU / BAG GUESS (*blogin kautta saatu)  KENGÄT / SHOES CORVARI SHOES*

 Toivotan kaikille ihanaa sunnuntaipäivää ja suuntaan nyt itse kamera kourassa kuvauspuuhiin. Kerron teillekin pian kuinka upeaan projektiin olenkaan päässyt mukaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : Good morning guys! Did you see it yesterday? The Sun was shining! I haven’t seen it in weeks. The sunshine lasted a few minutes and we got a chance to take these sunny outfitpictures. What do you think of this girly and grey Saturday-outfit?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.