TAISTO

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen melko kiintynyt tuohon pikkutirriäiseen. Toivoin sen lajitoveria syntymäpäivälahjaksi jo heinäkuussa, mutta tuolloin kaikki tintit olivat jo löytäneet uudet kodit. Olinkin siis onneni kukkuloilla, kun pienen pieni tinttiäinen lenteli luokseni Kalevala Koru-kamppiksen myötä muutama viikko sitten. Tuo sympaattinen lintu oli niin kovin symppiksen näköinen, että annoin sille jopa nimen. Koska tintti saapui kotiin Taiston nimipäivänä, se olkoon Taisto tästä lähtien.

Kalevala Korun Tintit ovat muuten mielestäni maailman paras joululahjaidea. Kukapa nyt ei omaa tinttiä haluaisi lahjaksi. Oman tinttini masu on vanhan kullan värinen, mutta tästä lintulajikkeesta värejä löytyy joka lähtöön.

KAULAKORU / NECKLACE  KALEVALA KORU (*blogin kautta saatu)  NEULETAKKI / CARDIGAN LINDEX  KELLO / WATCH GUESS LEGGINSSIT / LEGGINGS GINA TRICOT  MEKKO / DRESS ROSEWE.COM*

Katsokaahan, olen pitänyt lupaukseni! Ahkera mekkojen käyttö on johtanut siihen, että housut tuntuvat jalassa todella epämukavilta, ja tämän hetkinen lempparimekkoni onkin ehdottomasti tuo Rosewelta saamani harmaa ihanuus. Mekko on aivan uskomattoman ihanaa materiaalia ja sopii niin kotona hipsutteluun kuin töissä ahertamiseen. Ja kyllä tällä asulla yhdet poikaystävän synttäritkin juhlittiin. :)

IN ENGLISH : As I promised, I have been using dresses a lot. Dresses look cute, they are cozy and comfortable and my new favourite from Rosewe.com, is so cute that I want to wear it all the time! This was my outfit when we celebrated my boyfriend’s birthday today, I think the girly look was perfect for that too!


Posted in muoti and tagged by NOORA.