IHAN TAVALLISTA RAKKAUTTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täällä me taas ollaan ja möllötellään. Telkkarissa pauhaa Ilveksen peli ja käynnissä on perjantai-ilta parhaimmillaan, kummallakaan ei ole kiire minnekään. Tälläisiä iltoja osaa nykyään arvostaa. Kun molempien arjen täyttävät työ ja harrastukset, yhteinen aika saa täysin uuden merkityksen. Arki-illat täyttyvät ohjelmasta ja useimmiten, kun saavumme töistä kotiin, toinen jo saman tien suuntaakin omiin harrastuksiinsa. Ovella hihkaistaan vain moikat ja taas mennään.

Arjessa on siis toisinaan järjestelemistä, jotta toisen kanssa ehtisi samaan sohvannurkkaan edes silloin tällöin. Meillä molemmilla on tällä hetkellä kaksi työtä ja pidämme tärkeänä myös sitä, että Eppu ei joudu olemaan pitkiä päiviä yksin kotona. Arkea suunnitellaan meidän kaikkien kolmen ehdoilla. Toisinaan väsyttää ja kiukutellaan, mutta se taitaa vain kuulua asiaan. Toisinaan minä nalkutan ja Matti mököttää, mutta sekin taitaa vaan kuulua asiaan. Tykkään elämästämme valtavasti.

Ja viimeistään silloin, kun raahaudun kotiin pitkän päivän jälkeen yhdeksältä illalla ja toinen huikkaa teekupposen odottelevan keittiön pöydällä, en oikein muuta voi kuin hymyillä. Arjen romantiikkaa. Sitä se on.

Tälläistä tämä meidän elämä on. Ihan tavallista rakkautta. Just hyvä näin.

Rakkautta kaikkien viikonloppuun <3

IN ENGLISH : Happy Friday everybody! We are spending a cozy evening at home by watching ice-hockeygame and by eating pizza and that is exactly what I need after a long and tiring week. I’m so happy that it’s Friday again! I wish you all a happy weekend. <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.