AJATELTIIN NÄÄS PERUSTAA RAVINTOLA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Iina: ”Perustetaanko ravintola?”

Noora: ”Joo todellakin perustetaan!”

Siitä se ajatus sitten lähti.

manse-kopio-800x398

Mutta me tarvitsemme vielä vähän teidän apuanne ennen kuin voimme alkaa kiillottaa kattiloitamme. Mansen kulinaristiset tulevaisuuden toivot Moukola & Näppilä ottivat nimittäin osaa Blogiravintola X-kilpailuun. Eniten ääniä kerännyt blogiravintola avaa ovensa 15. marraskuuta, Ravintolapäivänä, Kellohallin Flavour Studion tiloissa Helsingissä. Ilmoittautumisaikaa on edelleen jäljellä, joten nyt bloggaajat kerätkäähän jengi kokoon ja ilmoittakaa ravintolanne mukaan kilpailuun!

Helsinki, sinulla on nyt elämäsi tilaisuus päästä maistelemaan manselaisia herkkuja, joita nerokas menumme sinulle nääs tarjoilee. Apunamme herkkuja lautasellesi taikoo ammattikokki ja voit olla varma, että ruokalistalta ei tamperelaisuutta puutu.

Kävitkö jo antamassa äänesi? Kissanaiset kiittävät! <3

IN ENGLISH : Hey let’s open a restaurant for a one day! Sounds good, but me and Iina need your votes before our dream can come true. Vote here and there’s a chance that you will see our restaurant opening its doors on 15th of November in Helsinki. Exciting!


Posted in ruoka and tagged by NOORA.