PERJANTAIHELMAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hurahdin tänään mekkoihin. Hupsista keikkaa, niin siinä vaan kävi. Aamulla podin melko suurimuotoista asukriisiä ja vedin villin kortin hihasta heittämällä lopulta päälleni Gina Tricotin kukkamekon vuosien takaa. Helmat hulmuten nautin perjantaista ja päivä oli sen verran onnistunut, että uskon mekolla olleen osansa asiassa. Niinpä menin ja ostin sitten toisen mekon vaatekaappiini. Hupsista keikkaa.

Tämä mekko on todellinen syksyaarre. Siinä on ihana pyrstö ja pitkä vetoketju takana, se on mukavaa materiaalia ja kerrankin _tarpeeksi_ pitkä. Värimaailmaltaan se on kauniin ruskainen ja kuviointi hersyvän ihana. Tässä mekossa olo on onnellinen ja tyttömäinen. Voisikin sanoa sen olleen erinomainen 15 euron sijoitus H&M:stä. Se sopii erinomaisesti kaveriksi myös rakkaalle nalleriipukselleni, jonka olen saanut kymmenisen vuotta sitten lahjaksi. Halusin silloin tuon Kalevala Korun aarteen, sillä ajattelin, että nallet kuvastavat mamia, iskää ja Roosaa. Nyt siihen tarvittaisiin kyllä jatkopala Matti-mesikämmentä varten.

Ihanaa iltaa ja hulmuavia helmoja kaikille. <3

IN ENGLISH : Happy Friday! I bought a new dress today. It looks cute and girly and I love all those beautiful autumncolors. It was worth fifteen euros and I have a feeling that you are going to see this dress a lot. Hmmm.. I hope H&M will add it to their collection also in other colors..


Posted in muoti and tagged by NOORA.