PANNU KUUMANA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi kunpa olisi mahdollista keittää teille kaikille virtuaaliset aamukahvikupposet kiitokseksi; sain nimittäin viime viikolla kuulla, että olitte äänestäneet minut (.. ja Igorin ja Uljaksen ;) Frezza Mocca-stailauksellani bloggaajien välisessä stailausskabassa voittoon! Voihan kahvikuppi sentään, KIITOS! Lukijatkin saivat osallistua kilpailuun omilla Frezza-stailauksillaan ja voittajanelikon voit kurkata täältä. Kahvintuoksuiset onnittelut kaikille, Norppa kiitää kaikkia äänensä antaneita! Pus!

Tuon alkuperäisen postaukseni pääset lukemaan tästä. Linkin takaa lyödät lisää kuvia myös noista maailman söpöimmistä karvaisista kuvausassareistani..

Kuvat: Roosa Näppilä

IN ENGLISH : Guys, guys! I won! Thank you so much to everybody who voted for me. <3


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.