TAKE AWAY FRIDAY

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aaaapua, mikä viikko! Tämä viikko on ollut semmoista hulinaa pullollaan, että nostan nyt hyvällä omallatunnolla jalat kohti kattoa ja syön purkillisen take away-nuudeleita. Illan haastavin suoritus tulee olemaan kanavasurffailu, sillä perjantai-iltani kuluvat nykyisin Possen ja Vain Elämää-ohjelmien välillä pomppien. En ole vielä aivan varma kumpi ohjelmista vetää pidemmän korren, joten kanavasurffailu kunniaan!

Meidän naapuriimme tänne Kaukajärvelle on avattu aivan mieletön lounasravintola nimeltään Rice, ja kuten olen ennenkin täällä blogin puolella maininnut, sieltä saa aivan mielettömän hyvää thai-ruokaa. Nappasinkin tänään Ricestä pari annosta nuudeleita mukaan ja tuosta ei kyllä perjantairuoka parane. Arvostan tuoreita raaka-aineita, oikeita makuja ja herkullisia makuyhdistelmiä, ja suosittelenkin tätä lounasravintolaa koko sydämestäni kaikille. Ja ei, tämä ei ollut mainos, vaan suositus meille, jotka haluamme välillä mennä siitä missä aita on matalin.. (;

Perjantai-iltani kruunasi paketti, josta paljastui jotakin syksyisen viininpunaista ja lämpöistä, ja näettekin paketin sisällön ylläni heti viikonlopun aikana. Meille kuuluu siis hyvää ja toivotankin koko pienen perheeni puolesta kaikille leppoista viikonloppua! Nauttikaa! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : It’s time for a lazy Friday evening! I had a really busy week and that’s why I wanted to have a relaxed and cozy evening. I’m going to watch tv, eat some take away and spend time with my boyfriend and Eppu. I wish you all a happy happy weekend. Have fun!


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.