YSTÄVÄNPÄIVÄNARVONNASSA NOORAN SUOSIKKITUOTTEITA!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Ette kai luulleet, että ystävänpäivä vierähtäisi ohi ilman perinteikästä ystävänpäiväarvontaa? Tänä vuonna koen etenkin aiheelliseksi hemmotella teitä niin paljon kuin suinkin pystyn; blogissani on ollut ihana pöhinä koko alkuvuoden ja kommenttinne ilahduttavat minua kerta toisensa jälkeen — lämmin hali myös teille uudet seuraajani, joita analytiikan mukaan on matkaan hypännyt paljon lisää!

Löpinät sikseen, tänään on teidän päivänne virtuaaliset ystäväni ja se tarkoittaa sitä, että arvontapalkinnoksi olen kerännyt yhteen juttuja ja asioita, joita minä rakastan. Essenceä, Physicians Formulaa, MAKETHEMAKE’a ja Sidostetta siis! Palkinnosta riittää tosin jaettavaksi myös ystävien kesken.

| Palkinnon kauneustuotteet saatu pr-toimistolta, sukat ostettu itse. |

N Ä I N   O S A L L I S T U T :

Jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin ja kerro samalla, jos seuraat blogiani myös joko Facebookissa tai Instagramissa (näin ollen saat tupla-arvan!). Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy sunnuntaiaamuna 16.2. klo 10, jonka jälkeen voittajan nimimerkki ilmoitetaan tässä postauksessa ja häneen olleen yhteydessä.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt – suuri kiitos kaikille kommentoineille! Onnetar istui tällä kertaa Jaanan olkapäällä, hän kommentoi postausta näin: ”Blogisi on minulle uusi tuttavuus, päädyin tänne yhden kivan mekkokuvan tuomana. Kiva blogi ja upea palkinto arvonnassa, mukana ehdottomasti.”

Ystävällisiä ajatuksia ja onnellista oloa päivääsi – ihanaa, että juuri sinä olet siellä! Nauti päivästäsi, syö vaahtokarkkeja ja leiju rauhassa vaaleanpunaisten pilvien päällä. Tänään jos koskaan maailma saa olla hattarainen. <3


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.