WHAT A #CHEEKEND!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

IMG_5422

Huh. Instagramin kuvavirran perusteella kaikki viettivät melkoista #cheekendiä. Tuntuu, että siitä kun riemuitsin blogin puolella onnistuneeni saamaan liput Cheekin stadionkeikalle olisi jo ikuisuus aikaa. Miltei vuosi on siis odotettu keikkaa, jolla Cheek rokkaisi stadionin ja vakuuttaisi viimeistään koko Suomelle olevansa maamme valovoimaisin artisti. You did it man, melkoinen show.

Vakuutuin siitä, että illasta olisi tulossa huikea jo siinä vaiheessa, kun lämppärinä toiminut JVG marssitutti lavalle niin Raappanan kuin Anna Abreunkin. En osannut päättää kummalla mielestäni oli illan makein kampaus, VilleGallella vai Pete Parkkosella, mutta mielestäni keikan komeimman villapaidan palkinto tulisi osoittaa ehdottomasti Märkä-Simolle, joka ilahdutti silmää neonvärisessä svetarissaan. Anna Abreun Adidaksen pöksyt olivat huikaisevan upeat ja meininki katossa. Saavuimme stadionille jo hyvissä ajoin ja hyvä niin, sillä nappasimme itsellemme erinomaiset paikat ja sain jopa muutaman kuvankin napattua (saat alla olevan kuvan suuremmaksi klikkaamalla sitä).

IMG_5384

Keikka käynnistyi niin suurella volyymilla, että ensimmäisen vartin taisin vain seistä suu auki ja onnitella itseäni siitä, että olin stadionilla. Tätä keikkaa huikeammassa showssa en ole nimittäin ikinä ollut. Keikka oli melkoista ilotulitusta alusta loppuun ja illan isäntä hoisi homman kotiin. Olen nähnyt Cheekin kahdesti ennen tätä livenä, mutta tämä spektaakkeli oli niin rankkaa tähtisadetta pullollaan, että en voi verrata stadionkeikkaa mihinkään aiemmin näkemääni showhun.

unnamed1 IMG_5428IMG_5469

Illan kohokohdiksi nousivat ehdottomasti energinen veto Diandran kanssa, hurmaavan Elastisen kanssa vedetty esitys ja Katri Helenan Puhelin Langat Laulaa. Unohtamatta valloittavaa näkyä, kun Flexaa-biisin aikana yleisö muuttui valomereksi jengin nostaessa kännykät ilmaan. Keikan puolessa välissä unohdin suosiolla kameran laukun pohjalle ja NAUTIN. Tunnelma oli katossa, yleisö fiiliksissä ja artisti vauhdissa. Siinä vaiheessa, kun valonheitin osui lavarakenteiden korkeimmalla kohdalla rumpuja soittavaan Jussi69:iin, en enää muuta voinut kuin tuijottaa lavaa silmät suurina. Keikan voikin kiteyttää yhteen ainoaan sanaan: WOW. Luontokin heitti oman lusikkansa soppaan ja rankkasade salamoineen viimeisteli lavashown.

IMG_5436 IMG_5444 IMG_5515 IMG_5508

Käsi ylös kuka oli keikalla! Mitä tykkäsitte? Mä toivotan Cheekille inspiroivaa ja rentouttavaa lomaa. Comebackia odotellessa. Kun mies jää lomalle näin vauhdikkaan shown siivittämänä, emme voi kuin jäädä odottamaan sitä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Veikkaan, että ainakin muutaman listaykkösen ja unohtumattomia livekeikkoja, joille toivottavasti pääsen kamerani kanssa hyppimään eturiviin.

IN ENGLISH : CHEEK. The most well-known artist in Finland at the moment and I was so excited last Saturday when we watched an amazing Cheek-show at the Olympic Stadium. It was, it was something I will never forget, a show that took my breath away. Let the pictures speak for themselves.

unnamed310520217_269760009881610_1827364491_n


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.