EPPU SISUSTAA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Ei mene enää kauaakaan, kun meidän Eppu alkaa pitää omaa sisustusblogia. Viime viikolla havahduin työhuoneessani istuskellessani siihen, että en ollut nähnyt Eppua hetkeen. Yleensä tyyppi viihtyy työhuoneeni sohvalla köllimässä, kun itse olen koneella. Hiljaisuus merkitsee yleensä sitä, että Eduardo on pahanteossa, joten päätinpä lähteä tarkastamaan missä tyyppi oikein lymyilee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

No ei ihmekään, että Eppu ei ehtinyt seurakseni, sillä oli pitänyt nimittäin kovin kiirettä, kun se oli raahannut lelujaan sängyllemme ja itse pörröpää nökötti uusien Taikamuumi-tyynyliinoilla koristeltujen tyynyjen keskellä päikkäreillä.

Mutta se, mikä vakuutti minut Epun sisustustaidoista oli se, että Epi oli kiikuttanut sängylle vain ja ainoastaan leluja, jotka mätsäsivät täydellisesti makkarin uusiin tekstiileihin. Se oli selvästi mieltynyt uusiin Finlaysonin tyynyliinoihin yhtä lujasti kuin minäkin. Oke, oke, myönnetään, että tuo sängyllä lojuva Trendi-lehti on minun jäljiltäni. Ei se sentään vielä oikein muotilehtien päälle ymmärrä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eppua ei ole pitkään aikaan blogin puolella näkynyt, joten päätin sitten samalla ottaa siitä useammankin kuvan, täyttäähän tyyppi kuun vaihteessa jo viisi vuotta, joten täytyisihän siitä tallettaa muistikortille viralliset synttäripotretit! Olen joskus maininnut, että Eppu on ilmeikäs koira ja melkoinen linssilude. Oletteko eri mieltä nämä seuraavat kuvat nähtyänne?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oma suosikkini tästä kuvasarjasta on ehdottomasti tuo yläpuolella oleva ”Hey girrrls, vinkkaan teille tässä silmää..”-otos, mutta tähän seuraavaan en edes minä osannut varautua.

”Epi, Epi heeei, kato tännepäin ja hymyile oikein suloisesti viä kameralle, Epiii..”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

” Joo hei, älä sittenkään.”

Hui Eppu. Kenellekään ei ole noin pelottavaa ilmettä HAUKOTELLESSA. Kyllä, tämä ei ollut mikään murinailme vaan haukottelua.

Psst. Eppu on ollut myös Instagramin (@CURIOUSNOORA) kestotähti viime päivinä:

10598191_697306486990872_1990818639_n

IN ENGLISH : Eppu wanted to say hey! Last week I found it on our bed with its favourite toys and decided to take some pictures of our cutiepie. Eppu loves to be infront of the camera and as you can see from the outcome, filming Eppu can sometimes be quite interesting..


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.