UUSIA ALKUJA

Äitini lähetti minulle aamulla viestitse lehdestä poimimansa Nalle Puhin mietelauseen. En ole ikinä ollut Puh-fani, mutta tällä kertaa karhunpennulla oli viisasta sanottavaa.

Jos huomenna tulee päivä,
jolloin emme ole yhdessä,
sinun pitää muistaa jotakin.
Olet rohkeampi kuin uskot,
vahvempi kuin miltä näytät
ja älykkäämpi kuin mitä tiedät.

Kauniisti sanottu. Tämä ei ole ensimmäinen kerta elämässäni, kun elämä on vetänyt maton jalkojeni alta, joskus se on tehnyt sen paljon kurjemminkin ja tiedän aiempien kokemusteni perusteella, että kaikesta selvitään. On sanomattakin selvää, että ihmiselämän aikana joutuu ikään kuin aloittamaan alusta monen monta kertaa.

Meilläkin alkaa nyt aivan toisenlainen alku. Uudenlainen elämä. Elämä ilman Eppua. 

Kaipaan jo kovasti blogin pariin. Siksi teinkin päätöksen, että jatkan kirjoittamista niillä totutuilla aiheilla, vähän kevyemmillä aiheilla, joista kirjoittaminen saa hymyn huulille. Haluan esitellä teille maailman kauneimman mekon ja kertoa ripsiväristä, joka kestää kyyneleetkin. Ja sitten kun aika on, haluan vielä koota yhteen postaukseen ne mukavimmat muistot Epusta itseänikin varten muistiin.

Mutta nyt, toivotan kaikille kaunista, onnellista ja aurinkoista talvipäivää. <3


Posted in and tagged , by NOORA.