BLOGGER'S LAZY LUNCH

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

.. no mutta jos tuohon asettelee nätisti pari persiljatupsua päälle, niin eiköhän se sitten ihan kuvauskelpoinen ateria ole.

Pitkästä aikaa starttaamme päivän käyntiin pienellä herkkusuille suunnatulla lounas- tai aamiaisvinkillä. Olen pyrkinyt lomallakin syömään päivittäin kotona, mutta koska kokkailen päivisin vain yhdelle, on turha hellan ääressä seisoa valmistamassa kolmen ruokalajin gourmetateriaa, vähempikin nimittäin näissä hellelukemissa riittää. Kaunis ei tämä annos ole, edes omalla parvekkeella kasvatettujen persiljoiden ansiosta, mutta hyvää se oli, hirvittävän hyvää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Munat, maito, mustapippuri ja suola sekoitetaan siis kulhossa yhteen ja seos kaadetaan kuumalle pannulle hyytymään. Levyn lämpötilaa voi tässä vaiheessa hieman alentaa ja kun seos on hyytynyt, päälle ripotellaan oman maun mukaan kalkkunasuikaleita ja lopuksi juustoraastetta. Kuvissa lautasella on vain puolet valmiista munakkaasta- tällä ohjeella teet siis ruokaisen lounaan, josta riittää vaikka kahdellekin! Parhaimmillaan munakas on vihersalaatin kanssa syötynä, mutta tämä herkku sopii syötäväksi myös yksinään vaikkapa aamupalalla tai lounaalla, tai bloggailun ohessa. ;)

Erinomaista keskiviikkopäivää kaikille kullanmuruille ja mussukoille. Ilmoitan muuten aivan näillä näppäimillä Instagramissa (@CURIOUSNOORA) kuka nappasikaan itselleen Lumenen BB-voiteen! <3

IN ENGLISH : For a change, I decided to make an omelette for the lunch. Omelettes are easy to make and taste delicious and by changing the ingredients you can create different kinds of lunches! This time I used some meat and cheese on the top of the omelette and this lunch tasted excellent. Try it!


Posted in ruoka and tagged by NOORA.