SUPERIOR HOLIDAY

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska lomamatka ei ole täydellinen lomamatka ilman, että pitkän päivän jälkeen saa nukahtaa hotellin pehmoisiin valkoisiin lakanoihin, olikin enemmän kuin ihanaa, että Sokos Hotelli Vaakuna tarjosi meille yöpaikan Hämeenlinna-reissumme ajaksi. Vaakuna tiedusteli minulta jokin aika sitten, josko he saisivat käyttää blogimiitissä ottamiani kuvia omassa markkinointimateriaalissan. Suostuin tähän toki ilomielin, sillä kiitokseksi saimme viettää vuorokauden järvimaisemalla varustetussa parvekkeellisessa Superior X-huoneessa. Koska kesäretki Hämeenlinnaan oli ollut suunnitteilla jo pitkään, osui tämä tarjous aivan mahtavaan kohtaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaakuna on sijainniltaan aivan täydellinen yöpymispaikka niille, jotka haluavat päästä esimerkiksi näppärästi kävellen Hämeenlinnan keskustaan, mutta jotka haluavat myös nauttia rauhallisesta tunnelmasta ja upeista maisemista järven rannalla. Vaakunassa on käynnissä ollut huoneiden remontointi ja saavuttuamme huoneeseemme, en voinut kuin huokailla ihastuksesta. Vaalea lattia, harmaan, valkoisen ja punaisen värikombo sekä katseenvangitsevat huonekalut olivat kovin minun makuuni. Huoneessa meitä odottanut kuohari korkattiin välittömästi hotellin aurinkoisella lasitetulla parvekkeella, josta avautuivat aivan mielettömän kauniit maisemat. Näin ihanasta huoneesta ei miltei malttanut suunnata lainkaan pyörimään keskustaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söimme illallista hotellilla, sillä aurinkoinen sää houkutteli meidät hotellin terassille syömään aivan veden ääreen. Kanakori virvoitusjuomineen maistui molemmille ja huoneeseen päästyämme lilluin varmaankin tunnin ihanassa vaahtokylvyssä lehtiä lueskellen. Nukuimme niin sikeästi, että onneksi olimme laittaneet herätyskellon varmuuden vuoksi soimaan, ettemme myöhästyisi aamupalalta. Istuskelimme nimittäin myöhään yöhön ihanalla parvekkeellamme ja nautimme kesälomamme ensimmäisestä päivästä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aina ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan. Kun ajelimme Hämeenlinnasta kotiin päin, Mattikin tokaisi, että tuntuu siltä kuin olisimme palaamassa kotiin pidemmältäkin ulkomaanmatkalta. Kesäpäivä Hämeenlinnassa jää varmasti mieleemme pitkäksikin aikaa.

IN ENGLISH : Sokos Hotels Vaakuna offered us a night in their beauitful Superior X-room while we were visiting the beautiful city of Hämeenlinna. The room was absolutely stunning. The view from our balcony was luxurious and we slept so well, that we almost missed the delicious breakfast! Even though Hämeenlinna isn’t so far away from our home, it felt like we were on a holiday abroad. Thank you Vaakuna for this amazing stay at your hotel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.