KESÄPÄIVÄINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_4894IMG_4959IMG_4947

Viimeksi, kun tätä paitaa kuvailtiin, takana seisoi Big Ben ja leijuin pilvissä Muotiviikkojen ansiosta. Rakastuin tähän Liu Jo:lta saamaani paitaan siis jo Lontoon reissulla, vaikka se ei siellä vielä oikein päässytkään oikeuksiinsa sään vuoksi. Nyt vihdoin paidan voi pukea asuun niin farkkujen, mekkojen kuin shortsienkin kaveriksi, ja tätä tyttömäistä pitsikoristeista puseroa onkin tullut ulkoilutettua nyt oikein urakalla.

PUSERO / SHIRT LIU JO (*blogin kautta saatu)  SHORTSIT / SHORTS ONLY (DIY)  TENNARIT / SNEAKERS  CONVERSE  KELLO / WATCH GUESS  NAHKAISET RANNEKORUT / LEATHER BRACELETS GUESS  HOPEINEN RANNEKORU / BRACELET GUESS (NEW YORKISTA)

Jokin aika sitten tuunaamani farkkushortsit ovat olleet Liu Jo:n puserolle täydellinen pari ja virkkaamani pitsikoriste ja ruusunmuotoinen paljettilätkä miellyttävät edelleen shortsien koristelussa minun silmääni. Tavanomaiset shortsit saivat niin paljon persoonallisemman ilmeen pienen tuunauksen avulla.

IMG_4891 IMG_4935 IMG_4955

Aamukampa näyttää enää kolmea herätystä ja kolmen viikon loma alkaa pienellä kotimaan reissulla heti maanantaina. En malta odottaa. Vaikka en haluakaan suunnitella liikaa tulevaa lomaani, on kuitenkin hyvä, että jotakin pientä on edes suunnitteilla. Tarkoitus ei ole todellakaan jäädä sohvannurkkaan murjottamaan, vaan nauttia kesästä ja kerätä energiaa syksyn varalle, ja juhlia tietysti hieman myös omia syntymäpäiviäni!

IMG_4970IMG_4956

Mutta tänään ei juhlitakaan minua vaan Curiouser & Curiouseria! Koska jaksoit reippaasti lukea postauksen loppuun asti, saattoi sinulla käydä juuri hyvä tuuri. Arvon nimittäin kymmenen ensimmäisen tätä postausta kommentoineen kesken pienen ylläripaketin kosmetiikkaa blogisynttäreiden kunniaksi (ylläripaketteja arvotaan siis 1 kpl). Saattaapi olla, että muuallakin blogini sosiaalisissa medioissa on tällä viikolla ylläreitä luvassa. Ihan vaan vinkkinä.

Täydellistä tiistaita kaikille! <3

EDIT:// Palkinnon nappasi itselleen lauran! ONNEA. <3

// Good morning guys!! As you can see, finally also here in Finland we are able to wear shorts and t-shirts outside! Summer is here and the weather is amazing. I still have a few more days left before my summerholiday begins, but I have such great plans for the upcoming holiday that being at work doesn’t bother me at all. But hey, tell me what you think of my outfit?


Posted in muoti and tagged by NOORA.