LAITURILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_4650IMG_4651 IMG_4653

Parhaimmillaan kesä on juuri tätä: tuuli takuttaa hiuksesi, voit huoletta jättää meikkaamatta, löydät hassunhauskat pyöreät aurinkolasit kolmella eurolla alennusmyynneistä ja leikkaat aamulla puntit pois kulahtaneista farkuistasi, kun näet auringon paistavan, pikkusisko nappaa laiturilla vähän niinkuin vahingossa asukuvat ja tuo melontaretkeltä sinulle ulpukan kukan.

Hymyilyttää, vaikka hymylle ei ole edes mitään erityistä syytä. On vaan niin hyvä olla. Toivottavasti heinäkuu on pullollaan hymyjä, joille ei ole mitään syytä. Tänään on nimittäin jo aika jättää hyvästit kesäkuulle. Bye June. we’ll miss you.

IMG_4661 OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_4654

Shortsien yhdistäminen neuleeseen toimii aina. Vilan kulahtaneet pöksyt eivät tosin jää enää osaksi vaatekaappiani, vaikka niistä tuunailinkin juuri shortsit itselleni. Kangas alkaa olla jo niin kulahtanutta, että kesäkuun ohella on aika jättää hyvästit näille hyvin palvelleille housuillekin. Neule sen sijaan on ruosteenpunainen aarteeni Vero Modasta, samaisia puseroita roikkui muuten ainakin Veskan Vero Modan alerekissä. Käykäähän hakemassa omanne ennen kuin helteet alkavat, ja neuleille ei ole taas käyttöä.

Ja nuo pyöreät aurinkolasit, noh, ne olivat heräteostos, jota en ole katunut vielä hetkeäkään. Kolmella eurolla täydelliset kesälasit, money well spent.

Maanantaita mainiot muruset.

// The combination of the shorts and a sweater, is my all-time-favourite. Even though it’s summertime, we aren’t enjoying of the warm weather here in Finland, and this look was just perfect for our sunny but a bit chilly Saturday. The sunnies I found on sale and the shorts are made from my old jeans. Nothing special, just my kind of summerlook.


Posted in muoti and tagged by NOORA.