KESÄFLUNSSAILIJAN SURVIVAL KIT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

#sickandtired#friday13th#summerflusucks#jamitänäitänyton

Kuvittelin ilmeisesti omaavani joitakin supervoimia, kun kahden sairaslomapäivän jälkeen suuntasin keskiviikkona reippaana tyttönä töihin, vaikka se flunssa ei mihinkään ollut kadonnutkaan. Ja mitä tästä opimme. No nyt popsitaan sitten loppuviikko antibiootteja ja opetellaan sairastamaan tauti kerralla kuntoon. Maltti olisi valttia, jos sitä vain tältä hätähousulta löytyisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen kuitenkin haalinut ympärilleni melkoisen toimivan survival kitin, jolla tämäkin flunssa saa taatusti pian lähtöpassit:

1 JURLIQUE CALENDULA REDNESS RESCUE/ KASVOVESI – olen monesti tämän viikon aikana miettinyt, voiko nenä ihan oikeasti pian irrota niistämisen voimasta. Inhoan sitä, että olet juuri saanut nenäsi suurin piirtein upotettua rasvapurtiloon ja sitten se tulee, aivastus. Ja koko homma alkaa taas alusta. Niinpä olen vain suihkinut yöpöydällä ollutta kasvovettä kasvoilleni, tähdäten toki nenän alueelle, ja ah, se toimii!

2 ORANGE IS THE NEW BLACK – ex tempore-kirjahankinnat voivat joskus osua nappiin. En ollut kuullutkaan tästä tv-sarjasta, ennen kuin poimin mukaani tämän pokkarin Ärrältä kipeilylukemistani etsiessäni. Erinomainen valinta. Ja seuraavaksi pitää ilmeisesti hommata Netflix, jotta voin addiktoitua myös samaiseen sarjaan?!

3 PAKASTIN PULLOLLAAN MEHUJÄÄTÄ – sitä viheliäistä kurkkukipua taltuttamaan.

4 CLIPPERIN TEET – sitä viheliäistä viluntunnetta taltuttamaan. Uusin lempparini, appelsiinikookos. Niin hyvää ettei sanotuksi saa.

5 KAURATYYNY – maailman paras keksintö. Flunssamakoilu saa lihakseni jumittamaan niin pahasti saman tien, että kroppa tuntuu parin päivän makoilun jälkeen jyrän alle jääneeltä. Tämä lämpötyyny on oiva halikaveri sängyn pohjalle.

Ja ei, en mitenkään värikoordinoinut selviytymispakkaustani, kaikki vaan sopi kauheen nätisti yhteen kuvassa. Terveellistä viikonloppua teille babesit! <3

Psst. Sehän vois olla vaikka arvonnan paikka, kun Facebook-seuraajien määrä ylittää maagisen 800 seuraajan rajan?! ;)

// Guess who’s feeling a bit sick! Still! My survival kit is full of my ”flu-favourites”. With these precious things you feel much better in notime! I hope you are all feeling well. I have a feeling that I’m going to spend my weekend by sleeping.


Posted in lifestyle by NOORA.