REIKÄPÖKSYN SHOPPAILUTUNNUSTUKSIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istuin perjantaina kahvilan terassilla kahvikuppia kumoten, kun viereisen pöydän pikkutyttö kuiskasi melko kuuluvasti mummulleen: ”Mummu eikö tuo tyttö ole huomannut, että sillä on isoja reikiä housuissa?”. Minua alkoi naurattaa aivan kauheasti ja mummu alkoi vaivautuneena selitellä pikkuiselle, että ”ne ovat muotihousut, siksi niissä on reikiä”. Totuus tulee lasten suusta, vanhoissa henkkamaukan farkuissa tuo ilmastointi toimii jo liiaksikin, eikä oma farkkujen tuunausvinkkinikään enää taida olla avuksi.

Sen sijaan, että kulutin bussinodotteluaikaa Cottonilla, minun olisi siis ehkäpä pitänyt olla farkkuostoksilla. Cottonilta löytyi vaan niin ihana löytö aletuotteiden joukosta, että en malttanut jättää sitä myymälään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nykyään aina, kun haluan hemmotella itseäni oikein kunnolla, suuntaan lähes poikkeuksetta Cottoniin Koskikadulle. Emme siis Cottonin kanssa tee blogiyhteistyötä, vaikka kyseinen myymälä onkin esillä blogissani useasti, vaan tuo aarreaitta on yksinkertaisesti niin ihania juttuja pullollaan, että haluan teitäkin siitä muistutella. Usein käyn Cottonilla kuitenkin vain ikkunaostoksilla. Cotton myy muun muassa Marc By Marc Jacobsia sekä Michael Korsia, mutta shoppailtuani näitä molempia merkkejä niin edullisesti New Yorkissa viime jouluna, en suoraan sanottuna Suomen hinnoilla raaski niitä täältä kotoa hankkia. Alennusmyyntien aikaan koluan kuitenkin Cottonin poikkeuksetta läpikotoisin ja tälläkin kertaa jotain ihanaa tarttui tämän alehaukan haaviin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirosin Tory Burchin jo jokin aika sitten maanrakoon, kun ostamani kännykkäkuoret hajosivat alle kuukauden käytön jälkeen. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, että luulee ostavansa laadukkaan tuotteen ja se hajoaakin käsiin nopeammin kuin ketjuliikkeiden vastaavat. Näille korvakoruille päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden. Keltainen väri on nimittäin alkanut hiipiä salakavalasti niin korulippaaseeni kuin vaatekaappiinikin, joten nämä korvakorut olivat tervetullut lisä valikoimiini. Varsinkin, kun hinta oli alennettu puoleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mieleeni jäi vielä kaihertamaan toinenkin aarre Cottonilta, mutta se vaatiikin sitten jo sinnikästä säästämistä ja laukkuinventaariota. En saa nimittäin millään pois mielestäni erästä mustavalkoraidallista Michael Korsin laukkua, ja käynkin täällä nyt kovaa kädenvääntöä siitä, tarvitsenko uutta laukkua.. En tarvitse, mutta entäs jos se on niin kovin kovin ihana?

// Hi guys! I decided to buy something nice for myself, when I saw these gorgeous earrings on sale in Cotton-store here in Tampere. Tory Burch’s yellow earrings are perfect for my summer wardrobe and in my opinion, they look very cute. What do you think?


Posted in muoti and tagged by NOORA.