YRTEISTÄ VIHREÄKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikkuhiljaa harmitus menetetystä kodista alkaa jo unohtua, ja olenkin sen unelmaksi jääneen pihan sijaan alkanut laittaa parvekettamme kesäkuntoon. Kesäisin ja pitkälle syksyyn asti parveke on meille kerrostaloeläjille kuin yksi ylimääräinen huone, jossa vietänkin paljon aikaa lueskellen ja bloggaillen. Mielelläni ottaisin partsillamme myös aurinkoa, jos taloamme ei olisi rakennettu niin hölmösti, että parvekkeellemme ei paista aurinko päivän aikana laisinkaan. Ainut pitkä miinus tälle ihanalle asunnolle.

Olen pitänyt parvekkeen sisustuksen hyvin hyvin simppelinä ja parin orvokkiruukun lisäksi, en aio muita kukkia sinne (riesakseni) hankkia. Tuoreiden yrttien ystävänä halusin kuitenkin hyödyntää parvekettamme myös tällä saralla, ja istuttelin viikonloppuna ruukkuihin lempiyrttejäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Epäilin aluksi, että marketista ostetut purkkiyrtit eivät eläisi hetkeäkään istutettuina, mutta varsinkin basilika ja persilja ovat jo nyt ottaneet hurjan kasvupyrähdyksen, joten jos hyvin käy, näistä herkuista on iloa koko kesäksi.

Kolmen peltiruukun setti on hankittu muistaakseni Löytötexistä ja tuon hopeanhohtoisen penkinhän tuunasin kuntoon viime kesänä. Parveke alkaakin näyttää nyt siltä, että se toivottaa jo kesän tervetulleeksi. Eilinen ukkosmyrsky pesaisi niin näppärästi parvekelasinikin, että nyt parvekkeeltamme voi ihailla taas maisemiakin.. ;)

Joko teillä vihertää?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Our balcony is my favourite place on summertime. That’s why, I wanted to make it  look a little bit cozier by adding something green into the decoration. My favourite herbs bring so much joy and most importantly, I can use them while cooking in the kitchen!


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.