MUODIKAS SUNNUNTAI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

image

Tampereen Muotikirppiksen takana seisoo kyllä sellainen tehotiimi, että ei ihmekään, että tapahtuma oli tänä(kin) vuonna aivan mielettömän hyvin järjestetty. Kuulin huhua, että jengiä oli jonottamassa kirppistelemään jo reilu tunti ennen tapahtuman alkua ja koko päivän Pakkahuone oli trendikästä porukkaa pullollaan. Juuri tälläisiä tapahtumia Tampere mielestäni on kaivannut, ja olen niin iloinen siitä, että olen päässyt kirppismyyjän roolissa tälläiseen huikeaan tapahtumaan osallistumaan. Hyvä ihana-Ida ja muu tiimi, olette huikeita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heti on kuitenkin lähetettävä rakkaat terkut kaikille teille, jotka kävitte tyhjentämässä omaa myyntipöytääni ja lukijoilleni, jotka kävivät päivän aikana kanssani jutustelemassa. Saavuin paikalle kolmen Ikea-kassillisen kanssa, lähdin kotiin yhden kanssa. Vaatekaappikaan ei enää repeile liitoksistaan. Huh.

Oli muuten fiksu päätös lähteä seisomaan myyntipöydän taakse yksin. Näin ollen en ehtinyt itse lainkaan kiertelemään teidän pöytienne luona. Pöydissä näkyi nimittäin sellaisia aarteita, että olisin varmaankin kantanut kotiin enemmän tavaraa kuin mitä kasseissa oli sieltä lähtiessäni, mikäli olisin ehtinyt shoppailuhumuun mukaan. Hyvä näin siis. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muotikirppis imi tästä bloggaajasta energiat niin nolliin, että suuntasin kirppistelyn jälkeen suoraan roskaruokaostoksille. Kirppistelystä innostuneena päätin kuitenkin vielä illalla käydä vaatekaappiani läpi ja kiikutin UFF:iin ison jätesäkillisen tavaraa. Muutamia aarteita ajattelin kuitenkin kuvailla vielä pienen pientä blogikirppistä varten, miltäs tämä kuulostaisi?

Sunnuntai oli kaikin puolin aivan mahtava päivä. Matti ja Eppu tulivat nimittäin kotiin oltuaan maailmalla parisen viikkoa. Voi että kuinka olinkaan poikiani kotiin kaivannut! Tuollaisia kesäsunnuntaiden juuri pitäisikin olla. Ystäviä, rakkaita ja kivaa tekemistä- me likey!

imag140e

NOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

// What a Sunday indeed!! I took part in the Fashion Fleamarket held here in Tampere and the happening was amazing! It seemed like EVERYONE was there and I sold lots of stuff. My old clothes, shoes and accessories found quickly new homes. Gotta love the fleamarkets!


Posted in muoti and tagged by NOORA.