UUTTA KOTIA ETSIMÄSSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurinkoista huomenta murut! Eilen jo Instagramin ja Facebookin puolella ehdinkin paljastaa muutaman uusia koteja etsivistä aarteistani, jotka kiikutan huomenna myyntipöytääni Pakkahuoneelle. Huomenna se nimittäin on, Tampereen MUOTIKIRPPIS!!

Minulla on teille ainakin 200 hyvää syytä saapua paikalle heti tapahtuman startatessa klo 11:00, sillä..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA unnamed

 .. 200 ensimmäistä kirppistelijää saavat mukaansa kotiinviemisiksi goodiebagin, joka sisältää aivan mielettömiä juttuja! Yllä olevasta kuvasta voit kurkata ketkä kaikki ovat olleet mukana näitä ainutlaatuisia goodiebagejä kokoamassa, ja kuten kuvasta voit päätellä, aikainen lintu kirppismadon ja melkoisen goodiebagin nappaa! ;)

 Mukana on tapahtumassa bloggaajien lisäksi valtavasti mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita kuten Olympus, LivBox, NAFHA, Meikkistudio Elina K., Plastic Cameras, Uhana Design ja Specsavers. Olen niin innoissani, sillä yhteistyökumppaneiden joukosta löytyy valtavasti myös omia suosikkejani. Tapahtumasta tulee huikea. En malta odottaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse kärrään kirppikselle melkoisen määrän vähänkäytettyä ja jopa uutta tavaraa. Tarkoituksenani on päästä näistä käyttämättä jääneistä vaatteista ja asusteista eroon, joten hinnat ovat alhaiset ja minun pöytäni ääressä saa ja pitää tinkiä!

Eli huomenna nähdään eksniin? Kirppistapahtuma alkaa siis klo 11:00 (tule tule tule jonoon ajoissa, jos mielit napata goodiebagin itsellesi!) ja kestää klo 16:00 asti. Huomiseen!

Ja hei, Pakkahuoneella kirppistellään jo tänäänkin Minimuotikirppiksen tahtiin. Nyt siis pikkutyypit mukaan ja ostoksille. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 // Tomorrow it’s time for the Fashion Fleamarket held here in Tampere. So excited! I just can’t wait to sell my old clothes and accessories and maybe I’ll also find something cute for the summer! See ya there!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.