PUHTAAT VALKEAT LAKANAT

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Olen viettänyt koko viikonlopun yksikseni. Aamuksi sovittu palaveri peruuntuikin yllättäen ja olenkin sen sijaan löhönnyt sohvalla leffojen parissa, juonut aivan liian monta kupillista latte macchiatoa ja nukkunut hyvin. Akku on ladattu täyteen ja tuntuu siltä, että sisätiloissa vietetty päivä omassa seurassa on tehnyt todella hyvää. Taisin olla vähän väsynyt. Siksi annoinkin nyt tämän kesän ensimmäisen päivän vierähtää ohitseni. Huomenna aloitan sitten oman kesäni, muotikirppistellen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aivan täysin laiskotteluksi ei tämä päivä kuitenkaan ole mennyt. On nimittäin yksi kotityö, jonka teen aina enemmän kuin mielelläni. Mikään ei takaa parempia yöunia kuin uudet, puhtaat valkeat puuvillapellavalakanat. Olen hirvittävän tarkka joissakin sisustukseen liittyvissä asioissa, mutta kun pressipäiviltä saamastani goodiebagistä löytyi Jotexin valkoinen Hedda-pussilakanasetti, unohdin periaatteeni siitä, että meidän molempien pussilakanoiden tulisi olla samanlaiset. Aivan sama, minä nukun tästä lähtien näissä.

Suloiset napit ja pussilakanasetin materiaali veivät sydämeni, enkä malta odottaa, että pääsen illalla pujahtamaan näiden lakanoiden alle näkemään kauniita unia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivässäni on ollut muitakin ilonaiheita. Päädyin lopulta teidän avustamananne laittamaan tilaukseen tuon pinkin version Notion 1.3:n paidasta ja se saapui perille juuri sopivasti- paita voisi olla täydellinen valinta muotikirppikselle. Positiivisen yllätyksen takasivat myös Lidlistä ostetut leivokset, jotka ovat odotelleet pakkasessa sopivaa herkutteluhetkeä jo pitkään. Päästyäni tuoreimman Me Naiset-lehden loppuun, meinasi leivos kuitenkin mennä väärään kurkkuun, kun takakannessa komeili kokosivun kokoinen Kalevala Korun mainos, jossa oli minun helani! Joutsenparihan se siinä. Tuntuu, että tuosta suunnitteluskabasta on jo niin kauan aikaa. Upeaa, että hela on edelleen My Saaga-valikoimissa mukana. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joko saa mennä nukkumaan? Tämä kirppiskeiju odottaa jo innolla huomista.

// A new set of bedsheets- can I go to bed already?


Posted in sisustus and tagged by NOORA.