SALINORPAN VALINTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

890252-2259_1

Salitreenailua aloittaessani tein periaatepäätöksen: minustahan ei välineurheilijaa tule. Joo eipä tullut, Noora, eipä.

Ostin jokin aika sitten Adidaksen mielettömän ihanat ja ruusuiset salitrikoot, joilla treenailu kävikin sitten kuin ruusuilla treenaten (hahah, saleilu ei selvästikään ole kasvattanut huumorintajuani). Olivathan ne jalassa nyt aivan eri asia kuin tavalliset leggarit! Kun olin ladannut kuvan pöksyistäni treenailun ohella Instagramiin, sain pikkusiskoltani lähes sekunninsadasosan viiveellä whatsupin, ”hei sähän lupasit, että saliselfieitä et postaa ikinä”. No niinhän mä lupasin, mutta salipöksyselfieistä en puhunut mitään.

Pyörrän puheeni siitä, että kunnon välineet eivät muka kasvattaisi treenimotivaatiota entisestään. Siksipä laitoinkin nämä trikoolegginssit tilaukseen välittömästi nähtyäni ne täällä (*ei mainoslinkki).

Näillä housuilla rikotaan vielä ennätyksiä. Törkeen makeet.

.. ja housut sopivat kivasti myös juomapulloni väriin.

| CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA | | CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA |

// .. something blue, for working out. Me loves.


Posted in muoti and tagged by NOORA.