URHOOLLISUUSNALLE

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän pikkutyyppi on tänään urhoollisuusnallensa ansainnut, niin nätisti oli Epi kuulemma käyttäytynyt lääkärissä. Kuulin huhua, että hoitsut olivat menneet aivan pähkinöiksi tämän tupsukorvan nappisilmien edessä.

Eppu-Urhea joutui tänään siis lääkärin vastaanotolle, kun melkoinen silmätulehdus iski meidän karvakorvaan ihan yllättäen. Voin kertoa, että on melko mielenkiintoinen operaatio yrittää vahtia koiraa yön yli niin, että koiruus ei itse saa rapsuteltua silmäänsä yhtään enempää tulehtuneeksi. Jos totta puhutaan, Eppu ei ole itse asiassa ollenkaan urhea, pikemminkin arkajalka, ja pakkohan pikkutyypille oli tuliaisiksi uusi lelu viedä, kun kuulin, että lääkärikäynti oli sujunut mallikkaasti. Ei siis mitään vakavaa, mutta ehdottomasti urhoollisuusnallen arvoinen suoritus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

..ja samalla sain hyvän syyn heittää roskiin muutaman, öh, kuolaisen ja ällöttävän leluaarteen lelukopan pohjalta. Ei kerrota Epulle.

// Eppu needed to see a vet today, and when he got back home, there was a brand new teddybear waiting for him. <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.