MAMI TESTAA: HOPEANHOHTOINEN BIOZELL

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Olemassaolomme perusta ovat tuotteidemme uskolliset ystävät – äidit, tyttäret ja kokonaiset perheet, jotka käyttävät tuotteitamme ja auttavat meitä tiedostamaan suomalaisten tarpeet hiustuotteiden osalta.”

Kuinka sopiva lausahdus Biozellin historiankirjoista löytyikään. Annoin nimittäin mamilleni testattavaksi saamiani Biozellin tuotteita jokin aika sitten. Äiti otti innokkaasti testiin Biozellin Color Maskin sekä vaaleille hiuksille sopivan hopeahoitoaineen ja hopeashampoon.

Meille vaaleaverikoille halutun sävyn ylläpitäminen voi välillä tuottaa jopa harmaita hiuksia, kirjaimellisesti. Tietyt hopeashampoot ovat ainakin itselläni saaneet hiukset jopa lilansävyisiksi, joten innolla jäinkin odottamaan mikä olisikaan mamin tuomio suomalaisen, meille molemmille entuudestaan tuntemattoman Biozellin tuotteista. Tuotesarja on kehitetty kokonaisuudessaan pohjautuen tietoon ja tuntemukseen suomalaisesta hiuslaadusta, joten odotukset tätä ”markettisarjaa” kohtaan olivat korkealla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mami pyrki tuotteiden avulla ylläpitämään haluttua hopeaiseen taittavaa sävyä hiuksissaan värjäilyjen välissä. Testijaksonsa äiti aloitti hoitavalla sävytteellä ja Color Mask nousikin nopeasti äidin suosikiksi. Voidemaisen tuotteen annetaan vaikuttaa hiuksissa tovin ajan ja lopputuloksena hiukset saavat raikkaamman sävyn ylleen. Sävytteessä on runsaasti pigmenttiä, jonka avulla värjäyskertojen väliä siis todella voidaan pidentää. Kyseessä on siitä huolimatta myös hoitava tehonaamio, joka on hellä hiuksille eikä vahingoita niitä. Sarjaan kuuluukin kahdeksan eri sävyä, joita voi sekoittaa myös keskenään. Sävyte kestää hiuksissa 6-8 pesua ja äiti kertoikin tämän tuotteen helpottaneen huomattavasti esimerkiksi tyvikasvua vastaan taistelua. Tuote toimii jo yksinäänkin erinomaisena apuvälineenä kirkkaan ja elinvoimaisen sävyn säilyttämiseksi.

candc

Entäpä sitten hopeahoitoaine ja hopeashampoo? Tämä kaksikko on hintalaatusuhteeltaan erinomainen tehoduo hopeaisen sävyn ylläpitämiseen. Sekä äidillä että itselläni shampoo jätti yksinään käytettynä hiukset hieman karhean oloisiksi upeasta sävystä huolimatta, ja parhaaseen lopputulokseen pääsikin, kun shampoopesun jälkeen käytti myös hiuksia hellivää hoitoainetta. Hopeashampoo jätti kuitenkin tehokkuudessaan taakseen monet kalliimmat vastaavat tuotteet, joten pisteet kotiin Biozellille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä yhteydessä on tutkittava tarkemmin myös näiden tuotteiden INCI-listaa, turhat väri- ja säilöntäaineet sekä silikonit on nimittäin näistä tuotteista karsittu pois. Hypotuoksujen ansiosta myös allergikot ja herkästä hajunenästä kärsivät voivat huoletta näitä tuotteita käyttää. Kotimainen, edullinen, laadukas ja visuaalisesti tyylikäs tuotesarja- what more could a blond want?

Enää herää kysymys, miksi jo aiemmin emme ole tähän oman alansa edelläkävijään ja monet kalliimmat kampaamotuotteet alleen peittoavaan tuotesarjaan tutustuneet.. Kiitos testaajamamilleni sekä fiiliksistä että mielettömistä kuvista! <3

// Have you heard about Biozell’s hairproducts? Me neither, but when I got these amazing products as a gift, me and my mom were so excited. We both found excellent new favourites and I have a feeling, that at least the Color Mask is going to be a part of mom’s haircare-routines from now on. <3


Posted in kauneus and tagged by NOORA.