SUPERTAMPEREELLA TAPAHTUU

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka juuri muutama päivä sitten lupailinkin, että maltan mieleni ja laitan parvekkeen kesäkuntoon vasta toukokuun lopulla, en malta olla julkaisematta teille kukkivia kuvia eiliseltä visiitiltäni Supermessuille.

Itse jumitin messuhalleista ehdottomasti eniten Puutarhamessujen puolella, ehkäpä osittain sen vuoksi, että en ole ikinä missään nähnyt kerralla noin paljon kukkia! Innokkaat näytteilleasettajat taisivat tosin olettaa, että minulla on vähintään punainen tupa ja perunamaa jossakin, niin innokkaasti jokainen oli tarjoamassa mukulakasveja, siemeniä ja jopa kokonaisia niittyjä kasvatettavaksi. Kovasti yritin eräälle hurmaavalle rouvallekin selittää, että minulta löytyy vain valitettavasti parveke, mutta rouva ei antanut periksi ja sujautti taskuuni valkosipulinsiemeniä, ”kas tässä kotiinviemisiksi”. Älkää siis ihmetelkö jos tästedespäin minun ruokareseptini ovat kovin valkosipulipitoisia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Viihdyimme mamin kanssa hyvin myös Kotimaan matkailu-osastolla, ja äiti löysi osastolta pari karvaista kaveriakin itselleen (kuva yllä). Itse kävin kaivamassa hiekkakasasta itselleni ihanan onnenametistin ja poseerasin höpsöt karhunkorvat päässäni Ähtärin Eläinpuiston ständillä.

Löytyipä messuhalleista oma osastonsa myös kirjoille. Matti oli valtuuttanut minut hankkimaan hänelle messutuliaisina kirjan viikonloppulukemiseksi, mutta suuria ahaa-elämyksiä ei kirjapinojen välissä syntynyt, messuhinnatkaan eivät aiheuttaneet suurempia sydämentykytyksiä vaikkakin lapsille kirjatarjontaa olisi ollut edullisestikin tarjolla. Viinimessuilla vaikutti olevan myös varsin hyvä meno, mutta tuon osaston päätimme tällä kertaa skipata kokonaan. Mielenkiintoista ohjelmaa tuntui tosin tarjoavan jokainen messuosasto!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loppujen lopuksi seisoin varmaankin puoli tuntia kukkameren äärellä ja pohdin minkälaisen kukkakimpun kantaisin kotiini. Ostaako 50 tulppaania 15 eurolla, vaiko 20 ruusua 10 eurolla? Päädyin jälkimmäiseen, ja nyt koti kukoistaa niin keittiön kuin olohuoneenkin puolella.

Aamupuuron joukossa maiskuttelen täällä juuri hurjaa kasaa tuoreita mansikoita, nekin siis tuliaisia messuilta ja Mattikin tuntui olevan tyytyväinen historiallisen opukseensa, jonka kirjaosastolta lopulta valikoin mukaani. Mikäli siis kaipaat hieman erilaista menoa ja meininkiä sateiseen viikonloppuusi, Supermessut ovat auki koko viikonlopun ajan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Nyt kimpsut ja kampsut kasaan, koira hoitoon ja Helsinkiin. Luvassa on piiiitkä päivä, sillä ajelemme takaisin kotiin jo illalla. Seurailkaahan siis tunnelmia Instagramista!

// Something exciting going on here in Tampere! Yesterday I visited this happening called Supermessut. There were lots to see and I ended up buying for example flowers and strawberries to home. Such a fun way to start the weekend!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.