TAKE ME BACK TO MANHATTAN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Minua ei kovin paljon tarvitsisi houkutella hyppäämään lentokoneeseen jos koneen nokka osoittaisi kohti New Yorkia. Jotkin kaupungit ja maat tekevät toisia suuremman vaikutuksen ja kun viime jouluna monivuotinen unelmani matkustaa Isoon Omenaan toteutui, en ole oikein vieläkään päässyt yli tuosta reissusta. Siellä oli niin hienoa.

IMG_2878 IMG_2846 IMG_2842

Olen viimeisen vuoden aikana matkustanut enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä. Viime vuoden huhtikuussa vietimme pitkän viikonlopun Milanossa, joulu vierähti New Yorkissa ja helmikuun alussa toteutui toinen suuri unelmani, kun pääsin vierailemaan Lontoon Muotiviikoilla. Unohtamatta myöskään blogireissua Lappiin. Olen jokaisesta reissusta niin kovin kiitollinen, mutta tiedättekö sen fiiliksen, kun jonnekin on vaan päästävä uudelleen?

Ehkäpä joulu teki New Yorkista niin tunnelmallisen, mutta väitän, että olisin viihtynyt siellä hyvin ilman jouluhössötystäkin. Niin paljon jäi näkemättä ja kokematta, vaikka reilun viikon aikana teimmekin paljon ja saimme raksia to do-listalta pois päivittäin must see-kohteita. Varovaisesti olemmekin jo Matin kanssa puhuneet, että viimeistään ensi vuonna, kun lompakkokin on samaa mieltä reissusta kanssamme, me lähdemme uudestaan Amerikkaan. Mikäli en saa matkakumppaniani houkuteltua uudestaan New Yorkiin, voisi määränpääksi valita Miamin, Los Angelesin.. En minä tiedä, valinnanvaraa on liikaa.

DSC02188 IMG_2841 DSC02453

Liekö syynä sitten kaipuu New Yorkiin vaiko vain puhdas ihastuminen erinäisiin vaatekappaleisiin, mutta vaatekaappiini on viime aikoina eksynyt paljon kyseisestä maasta ja paikasta muistuttavia tavaroita. Viimeisimpänä löytönä hankin itselleni alennusmyynneistä huikean makeet Converset muutamalla kympillä Nellyltä. Ehkä ne kuljettavat minut vielä joskus takaisin New Yorkin vilinään..

PAITA / SHIRT H&M   FARKUT / JEANS  VERO MODA (*blogin kautta saatu)  KENGÄT / SHOES CONVERSE  KELLO / WATCH GUESS 
AURINKOLASIT / SUNNIES D&G

DSC02212-800x1203 IMG_2875 DSC01727

Mikäli reissukärpäsen puremaa potee ruudun toisella puolen joku muukin, löydät NORPPA MATKALLA-tägin alta kuvia ja postauksia viimeisimmistä reissuistani. Ja omaa matkakuumetta lievittääkseni haluan ehdottomasti kuulla jos joku teistä on suuntaamassa reissailemaan pian jonnekin. Mitä, minne?!

Ja hei, joku teistä pääsee pian valkokankaalla ihastelemaan makujen Mumbaita, klikatkaahan leffalippuarvontaan tästä (klik!).

// Take me back to Manhattan- please!! I had so much fun in New York during Christmas, that I want to go back there soon. The city is magical and there’s so much to do and experience. Let’s hope that these gorgeous new Converse-shoes will take me back there someday! ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.