LEFFALIPPUJA RAKKAUDEN EVÄSPURKISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Lunchbox_Poster_70x100

(C) 2014 Scanbox Entertainment

Ilalla oli vain tarkoituksena maustaa omaa väljähtänyttä avioliittoaan uudella reseptillä. Aviomiehelle tarkoitettu erikoislounas päätyi kuitenkin eväsrasiassa toiselle toimistotyöntekijälle, juuri eläkkeelle jäävälle Saajanille, joka on juuri jättämässä hyvästejä Mumbaille, kaupungille joka ei ole kohdellut häntä hyvin. Rakkauden reseptillä on kuitenkin vaikutuksensa näiden kahden yksinäisen elämiin.

Eväsrasioiden välityksellä Saajan tutustuu Ilaan, jonka kanssa hänellä onkin paljon yhteistä – he jättävät murskatut unelmat taakseen ja löytävät haaveen, johon takertua. Onko soppa valmis kauhottavaksi vai siivittääkö rakkauden resepti tutustuneet kohti onnea?

candc

The Lunchbox on lämmin ja koskettava elokuva, joka lupaa mennä suoraan sydämeesi. Mutta käykö tie miehen sydämeen vatsan kautta? Leffa rantautuu Finnkinon elokuvateattereihin 4.4., ja minäkin heitän oman lusikkani soppaan arpomalla The Lunchbox-aiheisia palkintoja lukijoideni kesken. Nappaa oma kullanmuru kainaloon ja lähde makumatkalle Mumbaihin.

OSALLISTUT LUNCHBOX-ARVONTAAN NÄIN:

Jätä tämän postauksen kommenttiboksiin kommentti 3.4. klo 18:00 mennessä. Tuplaat mahdollisuutesi voittaa, kun jaat kommentissasi myös oman lempparireseptisi. Palkintoina arvotaan:

1. pääpalkinto: The Lunchbox-lounaspurkki, kaksi Finnkinon The Lunchbox-leffalippua ja Yogi Tea-pakkaus.

2.-3. palkinto: kaksi Finnkinon The Lunchbox-leffalippua ja Yogi Tea-pakkaus.

Ripaus onnea voi muuttaa elämäsi.

// When Ila is just trying to spice up her marriage, something happens.. Who eats the lunch made with love? You’ll have to find out it by watching this year’s most delicious movie!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.