YLLÄTYYYYS!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntai on täällä Curiouser & Curiouserin puolella ollut perinteikäs arvontapäivä ja kokosinkin teille tämän sunnuntain arvontapalkinnoksi pikkumyykassillisen pullolleen ihania kosmetiikka-aarteita tätä takatalven tuomaa kiukutusta lieventämään. Tuotteet säilyköön ylläreinä, mutta pussukan sisuksista löytyy niin hyviä tuoksuja kuin meikkejäkin sekä hemmottelua niin iholle kuin mielellekin.

Mikäli haluat voittaa tämän yllätyspussukan itsellesi, jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin. Osallistumisaika alkaa än-yy-tee-nyt ja päättyy jo huomenna 17.3. klo 21.00.

+ Koska poikkean nyt hieman totutusta ja järjestän arvonnan täällä blogini puolella Facebookin sijaan, saavat blogiani Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinissa tai Blogilistalla  seuraavat arvontaan automaattisesti kaksi arpalipuketta. Mainitsethan kuitenkin kommentissasi mitä reittiä pitkin seurailet seikkailujani.

Suloista sunnuntai-iltaa! <3

// It’s time for a little give-away! Enter your comment into this post’s commentbox and you have a chance to win this bag full of different cosmeticproducts. <3


Posted in kauneus by NOORA.