PIPO & KUPU – PÄIVÄN ASU

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2477 IMG_2499 IMG_2484

Miksi mun _kultainen_  piponi muuttui kuvissa yhtä _vihertäväksi_ kuin takana siintävä nurmikko?! Näyttäisi siltä, että kevät on laittanut minut aivan sekaisin, ja päällä on kuosia jos toistakin, mutta trust me girls, oikeasti tuo pipo sopi sävyiltään melko napakasti tuohon mustakultaiseen laukkuuni ja hanskoihini. Hmhm. Ensi kerralla laitan joka tapauksessa yksivärisen takin. Hämmentävää värien sekamelskaa havaittavissa.

Kävipä tämä hankalaksi tämä elämä, kun tuo pipo on niin hirvittävän ihana, että se pitäisi nyt tunkea mukaan asuun kuin asuun. Eikä minua edes haittaa, vaikka pipon alle voisi kätkeä vaikka toiset aivot piiloon, sen verran hassusti tuo höpso kultainen unelmamyssyni nimittäin jää törröttämään päälaelle.

Mutta kuinka moni huomasi, että asussani on peräti kolme alelöytöäni, jotka esittelin eilisessä postauksessani, josta kynsilakkatrion muuten itselleen voitti, tittididii, Pesunalle-nimimerkillä kommentoinut lukijani. Pesunalle, voittomaili löytyy sähköpostistasi!

IMG_2497

Hui kuinka nopeasti tämä viikko on vierähtänyt jo puoleen väliin. Tällä viikolla pitäisi starttailla vielä makuuhuoneremonttimme (..great, lattiaa irti ja jippijei..), loppuviikosta on vuosipäivämme ja viikonloppu ja tuleva alkuviikko vierähtävät aivan toisissa maisemissa. Tällä hetkellä eniten houkuttelee kuitenkin sohvan pohja ja Epun seura, joten ilta jatkukoon pienen lepohetken merkeissä.

Psst. Olen aivan koukussa tuohon Nelosella pyörivään Under the Dome-sarjaan. En tällä hetkellä katso telkkarista muuta kuin sen (ja kröhöm, okei, Satuhäät), ja ohjelma on muodostunut aivan keskiviikon kohokohdaksi. Muita koukuttuneita linjoilla?

// Today’s outfit was all about that new golden beanie! But why an earth it looks like green in the pictures?! ;D Anyhow, the beanie is my new favourite and I have a problem how to combine it with my different outfits from now on..


Posted in muoti and tagged , by NOORA.