DIPATEN JA TWISTATEN GINAN KANSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Ne kirkuvan punaiset Gina Tricotin 3, 5 ja 10 euron aleläpyskät vetävät minua magneetin lailla puoleensa joka kerta, kun kyseiseen myymälään eksyn. Tuntuu, että GT:ssä on aina meneillään tavalla tai toisella alennusmyynnit ja jotenkin onnistun aina löytämään itselleni juuri niistä alerekeistä jotakin spesiaalia. Eilen sisuksissani lentelevä alehaukka teki todellisia löytöjä, kun liihottelin kassalle kokonaisen asun kanssa. Kuitin lopussa komeileva 15 euron loppusummakaan ei aiheuttanut suurempia sydämentykytyksiä.

116

Ei paniikkia, en aio yhdistää juuri näitä vaatekappaleita yhdeksi asuksi keskenään, mutta kun otetaan paremman tarkastelun alle kukin vaatekappale erikseen, puhutaan jo melkoisen hyvästä alesaaliista. Kolmen euron pinkki pusero odottakoon kesää ja revittyjä vaaleita farkkushortseja, hieman viininpunaiseen taittuvat Lisa-farkut (5 euroa) sen sijaan yhdistän mustan ison neuleen kera ja tuo viiden euron musta trikootakki  sopii osaksi asua kuin asua. Ja kultainen kahden euron pipo, noh, se nyt vaan oli niin upean näköinen, että se oli saatava. Eli jos näette Tampereen suunnalla kultaisena säihkyvän pipopään, tulkaahan moikkailemaan.

Huikeat onnenkantamoiseni Gina Tricotin kanssa jatkuivat vielä tänäänkin, kun postimies kiikutti minulle hurmaavan paketin. Gina Tricotin kosmetiikkatuotteet ovat minulle täysin uusi tuttavuus, ja tuotteiden joukosta löytyi jotakin, jonka halusin testata välittömästi.

Oli aika dipata ja twistata.

23

Olen kuullut näistä vekottimista paljon. Lakattu kynsi kastetaan kynsilakanpoistoainetta sisältävään, pehmustettuun purnukkaan, huljutellaan siellä kynttä hetki, ja simsalabim, lakka on poissa. En usko. En todellakaan usko. Täyttä huuhaata. Laitoinkin heti tuotteen todelliseen testiin, kun dippasin sinne Mavalan glitterlakoilla kuorrutetut kynteni. Kaikki tietävät, että glitterlakkojen poistaminen saattaa kasvattaa päähän pari harmaata hiusta ja nyt olikin hyvä tilaisuus testata mihin tämä purnukka pystyy.

4

Kappas. Jouduin syömään sanani. Eivät kynneltäni toki kaikki glitterhiukkaset liuenneet purkin syövereihin, mutta suurin osa kuitenkin. Viimeiset hiukkaset pyyhin pois kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla vanulla ja kynteni olivat jälleen valmiit uutta lakkakerrosta varten.

Testitulosteni pohjalta tämä tuote jääkin siis käyttöön, oletteko te tehneet jo tuttavuutta samaisiin purnukoihin?

♥ ♥ ♥

Kiitoksena siitä, että olette olleet jälleen superahkeria ja tsemppaavia kommentoijia, haluan laittaa pikkuriikkisen pika-arvonnan pystyyn. Gina Tricotilta saamassani tuotepakkauksessa oli näet mukana myös kolme herkullista kevätkynsilakkaa, ja koska häpeäkseni on tunnustettava, että en muistanut teitä lainkaan ystävänpäivänä, laitetaan hyvä kiertämään ja kynsilakkasetti eteenpäin. Kolmen lakan setti arvotaan heti huomenna klo 12.00 tähän postaukseen kommentoineiden kesken, joten olehan nopea mikäli mielit saada uusia kevätsävyjä kynsillesi.

♥ ♥ ♥

Pus ja moi! Nyt tekemään pussinokista paistia tupsukorvien kanssa. ;)

// I found a whole outfit from Gina Tricot yesterday only for fifteen euros. Talking about the good luck! I also received a cute parcel from Gina Tricot which included also that amazing Dip & Twist-product for removing nailpolishes. It really really works. Also with the glitternailpolishes..


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.