MUSTIKOITA & MANIKYYREJÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

1 2 3

Samalla, kun kurkistelin vain toisella silmällä jännittävää Kupu-sarjaa, piristin kulahtaneita talvikynsiäni ripauksella hilettä. Muistatteko, kun parisen vuotta sitten innostuin Mavalan hilelakoista ja tein niiden tiimoilta useampia kynsitutoriaalejakin? Edelleenkin nuo Mavalan säihkyvät pikkupullot ovat suosikkejani, ja kun lompakko on sitä mieltä, että kynsihoitolaan on turha edes haaveilla pääsevänsä muutaman viikon välein, syntyy näillä suloisilla pikkuputeleilla varsin onnistunut kotimanikyyri!

Eilen inspiroiduin niin tuosta muhkeasta Costumen maaliskuunumerosta ja eritoten sen kannen värimaailmasta, että sävyiksi valitsin Gatwickin lentokentältä ostamastani setistä 228 Sparkling Violetin ja 229 Sparkling Silverin. Kuva antaa ymmärtää, että sävytin myös iltasmoothieni samoihin sävyihin, mutta tuo nyt oli pelkästään sattumaa. Pinaatin lehtien, vesimelonin ja veden kaveriksi heitin smoothiemakeriin niin paljon mustikoita, että en valitettavasti voinut vaikuttaa lopputuloksen väriin.

6 8

Kynteni ovat sitä ärsyttävää katkeilevaa lajia, jolloin pitkäksi kasvanut kynsi napsahtaa poikki alta aikayksikön. Sensationail-kotigeelauslaite on ollut oiva apu kynsien kasvatukseen; geeli suojaa kynttä ja antaa sille lujuutta niin, että kasvatus on huomattavasti helpompaa!

Tavoittelin lopputulokseksi kevyttä, arkeenkin soveltuvaa glitterliukuvärjäystä ja aluksi laitoin kynnelle yhden kerroksen hopeaa lakkaa. Kun lakka oli kuivunut, levitin kynnen puolesta välistä ylöspäin violettia lakkaa. Annoin puolikkaan kerroksen jälleen kuivua, ja levitin aivan kynnen kärkeen vielä pienen määrän samaista violettia lakkaa. Näin liukuvärjäysefektistä tuli selkeämpi.

11 12

Voi kuinka vaikeaa tuota hileiden säihkettä olikaan tallentaa kameralle (yritetään kuitenkin keskittyä kuvissa manikyyriin eikä kuivaakin kuivempiin korppukäsiini :D)! Lopputuloksesta tuli varsin kiva, kuvien oton jälkeen lisäsin kynnelle vielä kerroksen läpinäkyvää päällyslakkaa ja kynsinauhat rasvailin kuntoon luottotuotteellani, ACO:n kynsinauhavoiteella. Etsin pitkään hyvää kynsinauhoja hoitavaa tuotetta, ja törmättyäni tähän tuotteeseen, saivat kaikki aiemmin testaamani kynsinauhaöljyt lähtöpassit. Herkille ja kuiville kynsinauhoille tarkoitettu apteekkituote on aivan supertehokasta.

Nyt ovat kädet kynsien täydeltä täynnä bling blingiä, loppuviikosta tulee siis auttamatta säihkyvä.

… eri asia onkin sitten se, kuinka joskus saan poistettua nämä glitterlakat kynsistäni. Mutta ei murehdita sitä vielä.

// J’adore those little nailpolishes from Mavala! Those glitter-ones are my favourites and when I saw this set on the Gatwick airport, I just had the buy it! Yesterday, I tried out a cool manicure with the shades of Sparkling Violet and Sparkling Silver. I really liked the outcome!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.