YSTÄVÄLLISIIN PAKETTEIHIN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

On vuorossa annos imelää höpöhöpöä, suukkoja ja halauksia, kliseisiä rakkaushöpinöitä ja tosiystäviä. Ystävänpäivä on taas ovella ja kollaasi-innostuksissani kokosin teille yhteen aarteita, joilla ilahduttaa ystävää. Lahjat ovat tällä kertaa kovin kovin tyttömäisiä, mutta ehkäpä blogiini eksyykin näin ystävänpäivän alla myös poikaystäviä etsimään lahjavinkkejä..

(*ei yhteistyöpostaus)

Mä olen niin ylpeä meidän Idasta! Ida on suunnitellut maailman suloisimman tiskirätin Kuitukuulle, ja Idan purkkapallo-rätin (1.) saa tilattua suoraan ystävälle kotiinkuljetettuna tämän linkin kautta. Jopa minulle saattaisi siivoaminen maistua, kun kädessä olisi tuollainen aarre!

Kirjamaailmastakin löysin pari herkkupalaa (2.) pakettiin käärittäväksi. Hyvän mielen vaatekaappi-opus on saanut vakoilujeni perusteella muutamankin bloggaajan kääntämään vaatekaappinsa ympäri ja tosiystävälle lahjaksi kiikutetaan tietysti annos sarjakuvaa, jota tähdittivät BFF:t Anne ja Ellu. Jokohan se Vesa tajuu..

Uhana Designin Rosvokarhukassi (3.) on minun lempparini ja kommenteistanne päätellen olette tekin siihen kovasti tykästyneet. Karhukassia myydään 15 euron hinnalla niin Bellapuodissa kuin Weecosillakin. Murrr, sanoi karhu ja laittoi oman kassinsa tilaukseen.

Vaaniessani tänään Fashionstore.fi:n Ystävämyyntejä, törmäsin johonkin niin säihkyvään ja suloiseen, että nuo ihanuudet oli pakko ottaa osaksi myös kollaasiani. Guessin uutuuksiin kuuluu sydämellinen sarja (kaulakoru, rannekoru, korvikset) niin hopeaisena kuin kultaisena mutta myös ruusukullan sävyssä! Tuo rannekoru (4.) on IHANA. Matti, kuulitko? Tuo rannekoru on IHANA. ;)

LivBox (5.) yllätti minut jo ennen varsinaista ystävänpäivää, kun postimies kiikutti luokseni helmikuun vaaleanpunaisen boksin. Boksi oli jälleen kerran pullollaan ihania juttuja ja tiedän lähipiiristäni useammankin tyypin, joka taatusti tästä paketista ilahtuisi. Huomasimpas muuten, että LivBoxin Facebook-sivulta löytyy melkoisen hyvä alekoodi ystävääsikin ajatellen..

Victorialla saattaa olla salaisuuksia, mutta minäpä kerron teille, mistä nykyään tilailen täydennystä tuoksuvalikoimiini. Törmäsin viime kesänä sattumalta verkkokauppaan nimeltä Parfyymi.fi, josta löysin pitkään etsimiäni Victoria’s Secretin Body Mistejä (6.). Nam, ihania tuoksuja alkaa olla kylppäri pullollaan ja uskoisin tuollaisen herkullisen pullon olevan oiva lahja myös ystävälle..

Minkä lahjavinkeistäni käärisit itse mieluiten esiin ystävällisestä paketista?

// What to buy for your friend as a Valentine’s Day gift? Here’s some tips.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.