PILKETTÄ SILMÄKULMIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

26

Sen tuntee, kun se kolahtaa. Vaikka meikkipussiini ei kovin usein eksy uusia vakioasukkaita vain muutaman testikerran perusteella, on jokunen harva yksilö saanut sieltä pysyvän asuinpaikan vain muutaman positiivisen käyttökerran perusteella. Näin kävi myös tällä kertaa.

Olettekin saattaneet jo huomata, että myös Lumene on mukanamme Lontoon Muotiviikoilla, ja tämän vuoksi olen saanut suuren ilon ja kunnian testailla Lumenen uutuustuotteita.

Tuotteiden joukosta nousi heti esiin muun muassa tämä aarre, jolla jopa maanantaiaamuksi saa silmäkulmiin taiottua hieman pilkettä.

Omia suosikkejani ovat aina olleet tussimaiset rajauskynät ja valitsenkin usein rajauskynäni sen perusteella kuinka tarkkaa jälkeä kynän kärjellä pystyn tekemään. Lumenen vedenkestävässä hohderajauskynässä täyttyvätkin kaikki vaatimukseni ja kirsikkana kakun päällä, tuote saa silmät säihkymään. Hohderajauskynä on nimensä veroinen ja neljän sävyn joukosta löytyy taatusti jokaiselle sopiva väri- kollaasikuvassa rajauksessa käytin sävyä 4 Grey Crystal, mutta ihastuin kovin myös khakinsävyiseen rajaukseen, sillä se toi kauniisti esille toisessa silmässäni olevaa ruskeansävyistä ”värivirhettä”! ;)

Tarkan jäljen lisäksi, ominaisuuksista tärkeimpiin nousee myös tämän rajauksen pysyvyys. Aamulla laitettu rajaus pysyi paikoillaan koko päivän, eikä rajausten hohdekaan ollut kadonnut minnekään. Nämä rajaukset kestävät siis muotiviikkojen vilskeenkin, joten on sanomattakin selvää, että nämä kynät matkaavat kanssani Lontooseen! Olkaahan siis tekin valppaina, nämä ihanuudet rantautuvat kauppoihin viikon 9 aikana.

29

Pian se on menoa sitten! Tänään startannut uusi viikko tulee olemaan niin huikea, että menossa mukana pysyvä rajauskynä tuleekin tarpeeseen –Lontoo kutsuu torstaina, joten tämä viikko kuluu varmasti hyvin pitkälti matkaa fiilistellessä!

Säihkyvää starttia kaikkien viikkoon! <3

// I have found a new, amazing eyeliner. Lumene’s Intense Liner is everything that I’m looking for in an eye-liner. It’s easy to use, it’s waterproof, and most importantly, it has a shiny effect in it. The perfect combination of important qualities if you ask me. These products are definitely going to London with me! <3


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.