MUMMU, NYT ON MINUN VUORONI!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Pienestä pitäen kuulin edesmenneeltä pukuompelija-isoäidiltäni tarinoita siitä, kuinka hän seikkaili Pariisin muotiviikoilla nuuskien uusia vaikutteita kansainvälisistä muotivirtauksista tuoden niitä myös tänne Pohjolaan. Hän kertoi aina, että muotiviikoilla oli niin kova vilske ja vilinä, että hän ei edes Eiffel-tornin huipulla ehtinyt käväistä, ainoastaan siinä juurella. Me lapsenlapset olimme kuitenkin sitä mieltä, että mummulla taisi vain olla korkeanpaikankammo..

Hei kuule mummuseni siellä pilven reunalla, nyt on minun vuoroni.

candc

Helmikuussa Curiouser & Curiouser ja MouMou pakkaavat kimpsunsa ja kampsunsa matkalaukkuihin ja ottavat suunnaksi Lontoon muotiviikot. Muotiviikoille pääseminen on ollut aina salainen unelmani, ja nyt intohimoni muotia kohtaan on lennättämässä minua Lontooseen.

Lähtölaskenta on alkanut, klik!

Pitäkäähän hatuistanne kiinni, nämä neidit lähtevät pian maailmalle! Oumaigaad mä olen niin onnellinen. ♥

// Curiouser & Curiouser and MouMou Goes London Fashion Week. A dream coming true. I even can’t believe that this is happening. Oh dear.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.