MUNATON VOHVELI

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

 .. ei ollenkaan nimensä veroinen herkku.

Tästä vohvelitornista löytyi nimittäin kyllä potkua, vaikkakin tälläinen elli-epäilijä kuten minä, harkitsi pitkään josko sittenkään rupeaisi leipomispuuhiin, kun jääkaapista ei löytynytkään kananmunia vohvelihimon iskiessä.

12
 
Tälläinen suussasulava vohvelitorni syntyy kädenkäänteessä ja kaiken lisäksi se maistuukin melko hyvältä, vaikka resepti poikkeaakin melkoisesti vakiovohvelireseptistäni. Itsehän käytän vohveleihin aina kananmunia ja salaista ainesosaani vichyä, mutta eilen oli tultava toimeen sillä, mitä kaapista löytyi.

Ja kappas, nehän olivat oikein maukkaita, vaikka meinasinkin heittää vohvelirautani mäkeen paiston yhteydessä. Olen käyttänyt rautaa noin viitisen kertaa, ja nyt se sitten meni ja sanoi sopimuksensa irti. Tuollainen kiukuttelija melkein pilasi meidän mukavan vohveli-illan! Shame on you!

3

Koska mielestäni tämä samainen resepti soveltuu hyvin niin suolaisiin kuin makeisiinkin vohveleihin, täytin oman tornini viinirypälein, mustikoin ja karpaloin. Päälle ripottelin vielä hieman vaniljasokeria. Kirpsakka lopputulos maistui ainakin minulle ja munia tai ei, tällä reseptillä meillä tehdään vohveleita vielä toistekin..

Sikäli mikäli vohvelirautani vielä joskus lopettaa lakkoilun.

Se on keksiviikko jo, täydellinen tekosyy tehdä vohveleita tänään vaikkapa aamupalaksi. <3

// It’s hard to make waffles without any eggs. No it isn’t! These waffles tasted excellent and with a lot of berries and fruits, they are also a great breakfast.


Posted in ruoka and tagged by NOORA.