VILUKISSA JA KOIRA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1895 IMG_1875 IMG_1914

Arvatkaa mitä tekisin päivisin, jos saisin ihan itse valita. Noh, arvatkaahan nyt. Minäpä kerron. Pukisin päälleni kymmenen kerrosta vaatetta, ottaisin mukaani kameran ja kaakaota termospullossa ja suuntaisin ulos. Nauttisin posket punaisina auringonpaisteesta ja timantein kuorrutetusta luonnosta tallentaen samalla muistikortilleni talven kauneimmat puolet. Kaunis, kaunis luonto. Ei ole mielestäni lainkaan outoa, että turistit ihastuvat Suomen talveen. Toivottavasti he ovat kuitenkin matkanneet maahamme vasta nyt, eivätkä vaikkapa kuukausi sitten, kun kura tärveli kenkämme, vettä tuli taivaan täydeltä ja luonto oli hiirtäkin harmaampi.

IMG_1891 IMG_1907 IMG_1883

NEULEMEKKO/ DRESS VERO MODA  FARKUT/ JEANS VERO MODA (*blogin kautta saatu)  HUIVI/ SCARF LINDEX TAKKI/ JACKET ZARA  KENGÄT/ SHOES PURE OZ  AURINKOLASIT/ SUNGLASSES D&G  HANSKAT/ GLOVES ACCESSORIZE

Olen ottanut kaiken irti pakkasista myös siinä mielessä, että olen kaivanut vaatekaapin perukoilta esiin neuleita, joita en pitkään aikaan ole käyttänyt. Tässä yksi ikilemppareistani, Vero Modan tummansininen villamekkonen, jonka itse asiassa hankin bikinidesignskaban voittolahjakortilla jo vuosia sitten! Mekko pääsee aivan liian harvoin käyttöön ja näillä pakkasilla pitkät neuleet ovat aivan ihania. Onneksi Epunkin neulepuserovalikoimat ovat sen verran kattavat, että pikkutyyppi on pärjännyt ulkolenkeillä. Kunhan pääsee välillä syliin lämmittelemään, pärjää meidän karvakorva onneksi pakkasilla erinomaisesti. Ostin aivan mieletöntä hopeanväristä kimaltelevaa lankaa ja ajattelin kutoa siitä Epulle puseron kunnes Matti tokaisi, että ”..hän ei kyllä mitään diskopalloa sitten ulkoiluta”. MIEHET.

Epun ilme tuossa yllä olevassa kuvassa on niin priceless, että tästä lähin aina, kun olen pahalla tuulella, käyn vilkaisemassa juuri tuota kuvaa. Voiko koira edes näyttää tuolta? Joogaako se?

Pirtsakkaa pakkaspäivää pupuset! <3

IMG_1902

// The Finnish nature is pretty something in the winter, do you agree? Even though we are freezing, the nature looks so beautiful! When the Sun is shining it looks almost like the whole environment would be full of diamonds. And yeah, we are freezing. That’s why my outfitpictures are full of warm jackets and sweaters.


Posted in muoti and tagged by NOORA.